Site icon Dijital Tekerlek

Tesla Sınırsız Olarak Ücretsiz Şarj Hizmeti Verecek

Tesla Sınırsız Olarak Ücretsiz Şarj Hizmeti Verecek 2

Tesla Supercharger

Tesla, daha önceleri sunduğu hizmeti geri getiriyor. Tesla’nın yaptığı açıklamadan sonra Her Model x veya Model S satın alan müşterilerine Tesla Supercharger istasyonlarından ücretsiz bir şekilde sınırsız şarj edebilecekler.

Tesla’nın yaptığı açıklama, satışları azalan iki modelin satışlarını arttırabilmek amacıyla yapıldığı düşünülüyor. Aynı zamanda şirket son üç ay kazanç raporlarına göre zarar etmiştir.

Şirket duyuruyu Twitter üzerinden yaparak, tüm yeni verilen siparişlerin ücretsiz olarak sınırsız şarj hizmetinden faydalanacaklarını duyurmuş oldu.

Tesla

Tesla daha önceden bu hizmeti ürünleri almaya teşvik etmek için ücretsiz olarak sunmuştu. Bu hizmet 2017 yılına kadar tüm model S veya X sahipleri için geçerliydi. Daha sonradan şirketin CEO’su Elon Musk bu hizmetin sürekli olmayacağını açıklamıştı. Ocak ayının 2017’den sonra projenin yeniden yapılanma aşamasında olduğunu açıkladı.

Bu fırsat sürücülere pahalı teklifleri tekrardan gözden geçirmeleri için geri dönüyor gibi gözükmektedir. Şirketin CEO’su temmuz ayında, son çeyrekte 408 milyon dolar kaybettiğini açıklamıştır. Model X ve Model S ürünlerinin satışını arttırmak için yapılan bir uygulamaymış gibi gözüküyor. Çünkü bu modeller şirketin en büyük gelir kaynağı.

Tekerlekli Haberlerden Her Gün Haberdar Olun
Exit mobile version