Site icon Dijital Tekerlek

Tesla, Model Y SUV modelinin orta konsolundan kareler paylaştı!

Tesla, Model Y SUV modelinin orta konsolundan kareler paylaştı! 4

Tesla, geçtiğimiz yıl bu orta konsolu Model 3’e getirdikten sonra Tesla Model Y elektrikli SUV modelinde yeni merkez konsol formatını taşıdı. Hatırlatmakta yarar var ki, geçtiğimiz yılın sonlarında Tesla, Model 3’ün çeşitli güncellenmiş özelliklerle yenilenmiş bir sürümünü piyasaya sürmüştü.

Tesla’nın yeni iç mekanı iyi görünüyor

En büyük değişikliklerden biri, iki ön koltuk arasındaki yeni bir orta konsol oldu.

Tesla, piyanoblack parlak kaplamadan kurtuldu ve mat bir yüzeyle değiştirdi.

Üst bölüme bir telefon şarj cihaz ünitesini yerine, artık konsolun üst bölümüne yerleştirilmiş durumda ve bu bölüm artık her tarafı suni deri malzemeyle sarılmış durumda.

Orta bölüm artık önceki çevirme sisteminden kurtulmuş, yerine kayarak açılan bir sistem var.

Bu sistemin bazı araç sahipleri için zaman zaman dayanıksız olduğu düşünülürken, yeni sürgülü sistemin daha sağlam olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni orta konsol, iki aracın da çok benzer iç mekan tasarımı paylaşmasına rağmen, konsol, Model 3’te birleştirildi.

Ancak araçlar için birçok detay hala belirsiz

Şimdi birkaç ay sonra, TMC üyesi Joeinsac California, Rocklin’deki Tesla merkezinde birkaç tane yepyeni orta konsolla donatılmış Tesla Model Y elektrikli SUV gördüğünü söylüyor. Ancak üzgünüz ki Tesla’nın konfigüratörlerinde elektrikli SUV’leri için hala eski konsol görüyoruz.

Bu nedenle, tüm yeni Model Y SUV araçlarının yeni orta konsol ile mi üretildiği yoksa Tesla’nın hala iç mekana geçiş yapıp yapmadığı belli değil.

Zaman zaman Tesla’nın, hazır olduklarında kademeli olarak donanım değişiklikleri yaptığı ve yine de bazı eski donanımlara sahip araçlar ürettiği de bilinenler arasında.

Yüzlerce Tesla’nın otoparkta güncellenmesini izleyin! Görsel şölen!

Exit mobile version