Site icon Dijital Tekerlek

Elon Musk, Tesla Cybertruck’ın Tasarımıyla ilgili bir Tarih Paylaştı

Elon Musk, Tesla Cybertruck'ın Tasarımıyla ilgili bir Tarih Paylaştı 2

Bu yıl ve önümüzdeki yıl birkaç elektrikli kamyonun piyasaya çıkması bekleniyor. Bunlara Ford F-150 Electric, Rivian R1T, Lordstown Endurance ve GMC Hummer EV kamyon da dahil. Ancak hiçbiri Tesla Cybertruck kadar konuşulmadı. Sadece Tesla olduğu için değil, tartışmalı tasarımı da bu kadar konuşulmasına sebep olan nedenlerden biri. Çünkü, seveni de sevmeyeni de çok!

Cybertruck’ın seveni de sevmeyeni de çok!

Açıkça beğenen biri var ; Elon Musk. Tesla CEO’su, bugün Tesla Silikon Vadisi Sahipleri tarafından yapılan bir tweet’e yanıt verdi. Görünüşe göre Cybertruck’ı tasarım stüdyosunda görmüş ve son tasarımı beğenmiş. Musk’ın geçen sene paylaştığı twite göre şimdiye görmüş olmamız lazımdı. Ancak biz hala son tasarımı görmüş değiliz.

Son tasarımdan biraz daha küçük bir araç bekliyoruz

Muhtemelen son tasarım daha önce gördüğümüze çok benzeyecek, ancak biraz daha küçük olacağını düşünüyoruz. Musk, Joe Rogan ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda elektrikli kamyonun yaklaşık yüzde 3 daha küçük olduğunu söyledi. Daha da önemlisi, kamyonun mühendisliği neredeyse tamamlanmış. Beklenilen şey ise, elektrikli kamyonun üretileceği yer: Giga Texas. Bu tesis, Teksas, Austin’de hala inşaat halinde.

Cyberturck sipariş sitesi, beklenen üretim tarihi söylendiği gibi 2021’in sonları , Musk bu tarihi Joe Rogan’ın podcast’inde vermişti. Gigafactories etkileyici bir şekilde hızlı inşa edildiğinden, zaman çizelgesinin takip edileceğini düşünüyoruz.

Umuyoruz ki Tesla yakında son tasarım fotoğraflarını da paylaşır.

Tesla Model 3 ve Model Y Artık Daha Uygun

Exit mobile version