Site icon Dijital Tekerlek

Tesla Cybertruck için CyberLandr Camper geliyor

Tesla Cybertruck için CyberLandr Camper geliyor 14

Tesla Cybertruck modeli son zamanlarda oldukça popüler olan kamyon eklentilerine kavuşuyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Tesla Cybertruck modelinin güya Austin, Texas yakınlarında Gigafactory içerisin en geç bu yıl seri üretime başlaması beklenmekte. Bununla birlikte bilinenlere göre 600.000’den fazla ön sipariş markayı beklemekte.

Nevada merkezli Stream adlı bir şirket özellikle Cybertruck için tasarlanan; kampçı aksesuar sistemine “CyberLandr” ismini vermekte. Bununla birlikte bu eklenti kamyonete bir çok özelliği kazandırmayı hedeflemekte.

Tesla Cybertruck, CyberLandr Camper ile nelere kavuşmakta ?

CyberLandr Camper eklentisi ile birlikte kullanıcılara; banyo, yatak odası, mutfak ve ufak bir ofis ortamının taşınabilir olarak sunulması beklenmekte. Bu sayede model kullanışlı olma açısından seviye atlayabilmekte.

Stream IT sisteminin son tasarımının modele göre değişebileceğini unutmamak gerek. Bunun nedeni Cybertruck modelinin henüz bitmiş olmaması. 50.000 dolar değerinde olan sistem farklı miktarlarda peşinata ihtiyaç duymakta. İlk ödemeniz ne kadar yüksek ise total fiyatta gerçekleşen indirimde o denli yüksek olmakta. Örneğin 5.000 dolar seviyesinde bir depozito size yüzde 20 tasarruf sağlayabilmekte. Bununla birlikte fiyat 39.995 dolar seviyesine kadar inebilmekte.

Stream IT tarafının kurucu ortağı Bill French konu ile ilgili olarak şu cümleleri kullanmakta;  “Coşkunun, bu yeni macera aracının hayatlarını nasıl iyileştirebileceğini düşünen insanların doğrudan bir sonucu olduğuna indanıyoruz. İnsanlar bize hem vahşi hem de kentsel maceralar için birçok yeni kullanımdan söz ediyorlar,” “CyberLandr’ın geleneksel karavandan 2-3 kat daha fazla kullanılacağını tahmin ediyoruz çünkü yanınızda götürmek çok kolay.”

“Ford yeni EV modelinde Volkswagen Platformu kullanacak” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirisiniz.

Exit mobile version