Site icon Dijital Tekerlek

Tesla Cyberhouse: İlginç Bir Tasarım

Tesla Cyberhouse: İlginç Bir Tasarım 3

Gündemdeki yerini hiç bozmayan Cybertruck, insanlar için hala ilgi odağı durumundadır. Aracın alışılmadık tasarımı diğer tasarımcılara ve projelere de Tesla Cyberhouse gibi ilham kaynağı olmaktadır.

Elon Musk tarafından oldukça önemsenen Tesla Cybertruck, son zamanlardaki tanıtılan en ilginç ve dikkat çeken otomobillerin arasında yerini almakta. Bu kadar sıra dışı bir tasarımdaki otomobili piyasaya süren Tesla, şimdide ilginç tasarımıyla Tesla Cyberhouse’u insanların beğenisine sundu.

Alex Wizhevsky, tarafından dizayn edilen bu Modern House şimdilik sadece bilgisayar ekranlarında görebiliyoruz. Baktığımızda bu modern evde Cybertruck aracının tasarımından benzerlikler görebiliyoruz. Bilim kurgu filmlerindeki uzay araçlarına benzeyen bu eve daha dikkatli baktığımızda geceleri muhteşem bir manzara sunacak olan cam bir tavan görüyoruz.

Yapılan hesaplamalara göre maliyeti hiç de ucuz olmayacak bu modern evin kullanım kapasitesi ise 6 ya da 7 kişidir. Bu evin tahmini değeri ise 865 bin dolardır.

Tesla Cybertruck içinde bir şeyler söylemek gerekirse;

2021 sonuna kadar yollarda görebileceğimiz bu aracın,

olarak üç farklı versiyonu bulunmaktadır.

Bu aracın en iddialı ve güçlü modeli sıfırdan yüze 2,9 saniyede ulaşabilmektedir. Aracın pil seçeneklerinde ise 3 farklı alternatif sunulmaktadır. Bu alternatifler, 400 km, 480 km ve 800 km’dir. Aracın paylaşılan fiyatı ise 39,900 dolardır. Üst modeller ise 49,900 ve 69,900 dolardan satışa sunulacaktır.

Exit mobile version