Site icon Dijital Tekerlek

Tesla Araçlara Konuşma Özelliği Gelebilir

Tesla Araçlara Konuşma Özelliği Gelebilir 2

Tesla her geçen gün kendine yeni bir şeyler katmaya ve sürücülerini şaşırtmaya devam ediyor. Yapılan yeni güncellemeler ile birlikte Tesla yakında sürücüleri ile konuşmaya başlayabilir. Elon Musk tarafından paylaşılan video ile birlikte yakında araçlar sürücüleri ile konuşmaya başlayabilir. Yayınlamış olduğu güncellemeler ile birlikte yeni özelliklerini sürücülere duyuran Elon Musk, son paylaştığı video ile gelecek olan yeni özelliğin sinyallerini verdi.

Tesla yetkilileri kısa süre içerisinde hayata geçirecek olan konuşma özelliği üzerinde çalışmalar yürütmeye başladı. Araç içerisinde ki sürücüler, hem yolcular ile hem de dışarıda ki yayalar ile konuşma sağlamış olabilecek. Bu sayede yapay zeka teknolojilerine olan yatırımlarıyla bilinen şirket, kendi aracında üst düzey otonom bir yapay zekayı kullanmış olacak.  Yapay zekayı daha çok otonom sürüş özelliklerini kusursuzlaştırmak için kullanılmak istense de Elon Musk, elinde bulundurduğu teknoloji istediği şekilde kullanabileceğine benziyor.

Yayımlanan video ile birlikte gelecek yenilikler ile ilgili sinyal veren Tesla’nın bu yeniliği ne zaman araçlar ile buluşturacağı merak konusu oldu. İlerleyen günlerde bu konu hakkında açıklama yapacağını düşündüğümüz Elon Musk’un anlık olarak gelişmeleri sizler ile paylaşacağımızı söyleyebiliriz.

Exit mobile version