Site icon Dijital Tekerlek

tanidikvarmi.co Her Yerde Tanıdık, Herkese Tanıdık!

tanidikvarmi.co Her Yerde Tanıdık, Herkese Tanıdık! 1

“Her yerde Tanıdık, Herkese Tanıdık!” sloganıyla ve araç sahiplerinin ihtiyacını markalaştırarak “Tanıdık Var Mı” adı altında yeni bir platform açıldı. Kendilerini “Araç sahiplerinin karşılaştıkları problemleri araç sahibi yerine çözümleyen en pratik uygulama!” olarak tanıtan bu platform Türkiye’de bir ilk olarak müşterilerini yalnızca 7 dakika gibi rekor bir sürede istedikleri hizmete çeşitli opsiyonlar sunarak ulaştırıyor.

Kişiye özel asistan, kalite ve uzmanlık garantisi, değer kaybı desteği gibi temel unsurları standart olarak sunan platformda, araç sahiplerinin mağduriyet yaşamaması için her detay düşünülmüş.

Motor/Mekanik, Kaporta/Boya, Oto Elektrik, Oto Lastik, Oto Ekspertiz gibi araç sahiplerinin başlıca ihtiyaçları konusunda yalnızca işinde uzman ustalarla çalışan “Tanıdık Var Mı”, ön kayıt fırsatlarıyla büyük indirimler sağlıyor! Üstelik “Tanıdık Var Mı” yoluyla uzmanlara ulaşan araç sahiplerine yapılan hizmette %10 indirim ve daha birçok fırsattan yararlanma hakkı sunuluyor!

Platform, özellikle bilmediği bir şehre tatil veya herhangi bir amaçla seyahat eden ve aracıyla talihsizlikler yaşayan araç sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor. Vale ve VIP Transfer seçenekleriyle araç sahipleri işlerine vakit kaybetmeden devam edebiliyor! İşinde uzman ve en önemlisi güven veren uzmanlara yönlendiren “Tanıdık Var Mı” sürücüler adına bütün işlemleri gerçekleştiriyor ve mobil uygulama sayesinde araç sahiplerini sürekli bilgilendiriyor.

Tanıdık Var Mı yetkilisi Kemal Akbulut işleyişi şu şekilde özetliyor:

“Araç sahibi herhangi bir şekilde yolda kaldığı zaman, vakit kaybetmemesi adına biz valemizi ve VIP aracımızı aracın olduğu yere gönderiyoruz. Valemiz aracı alıp ustaya götürürken araç sahibi de VIP transferle gideceği yere ulaşıyor. Araç, uzmana ulaştıktan sonra 3 saat içinde süre, maliyet ve diğer servislerle fiyat karşılaştırması dahil uygulama yoluyla araç sahibine bildiriliyor. Onay verdiği anda işleme başlanıyor. Araç sahibi bütün bu süreçte aracını anlık takip edebiliyor ve kendisine uygulamadan periyodik fotoğraflı bildirimler yapılıyor.

Uzmanlara gelecek olursak her bölgeden araç sahipleriyle iletişim kurularak oluşturulmuş büyük bir data var elimizde. Tavsiye alma oranına göre puanlama yapılarak uzmanları tespit ediyoruz ve bu sayede sağlam veriler elde etmiş oluyoruz. Ayrıca bizimle hizmet verene ulaşan araç sahiplerine de uygun fiyat ve çeşitli kampanyalarla cazibe ve albeni oluşturuyoruz. Bu sayede araç sahiplerinin; bizim vasıtamızla tanındığı ve taleplerinin arttığı için hizmet verenlerin güvenlerini kazanıyor ve kaliteli hizmeti devamlı hale getirmeye çalışıyoruz.”

http://tanidikvarmi.co

http://instagram.com/tanidikvarmico

Exit mobile version