Site icon Dijital Tekerlek

Tamamen Katlanabilir Bisiklet

Tamamen Katlanabilir Bisiklet 3

 Günümüzde tekerlekli piyasada birçok katlanabilir bisiklet modelleri yer alıyor ve teknolojinin gelişmesiyle çeşitlilikleri de her geçen gün artıyor. Bisiklet modelleri genelde küçük lastiklere sahip oluyor. İşte tam da durumu ortadan kaldırmaya yönelik Tuck Bike tasarlandı. 

Katlanabilir bisiklet modelleri büyük şehirlerde kullanımlar için en iyi alternatiflerden. Bu bisikletleri otomobil bagajlarında taşıyabilmeniz yanı sıra toplu taşıma araçlarına da rahatça binilebiliyor. Ancak bu modelin yaratıcısı Alex Animashaun gibi herkes ufak lastikli bisiklet kullanmayı sevmiyor. 

Önceden katlanılabilir bisiklet kullanan sürücülerin görüşlerini alan İngiliz mühendis Alex, The Tuck Bike ile tam boyutlu bisikleti tamamen katlanabilir hale getiriyor. Tamamen dememizin sebebi ise bu modelin gövdesi yanında jantları ve havasız lastikleri de katlanabiliyor. 

Londra’da çalışmaları süren ve henüz prototip aşamasında olan modelin katlanma süresi sadece 2 dakika. 

Modelin jantları özelinde ve sağlamlığı konusunda bazı soru işaretleri olsa da toplam 14 kg ağırlığıyla stilinden ve tasarımından ödün vermiyor.

Bisikletin satışa çıkması ise 1.600-2.500 dolar arasında olması planlanıyor. Şimdilik, elektrikli olmayan bir model için yüksek bir fiyat olduğunu düşünüyoruz. 

Exit mobile version