Site icon Dijital Tekerlek

Suzuki otomobil tedariki sorununu aşmaya hazır

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Suzuki, konfor, teknoloji ve tutumlu hibrit özellikli modelleri için çözüm odaklı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

“Suzuki’m Yolda” çözümünü Doğan Trend Otomotiv güvencesi ile devam ettiren marka, modellerin vergiler önce fiyatını sabitleyerek, acil otomobil ihtiyacı olan müşterilerine ise “Yedek Suzuki’m” programıyla çözüm üretmeye devam ediyor. Bununla birlikte Japon otomobil üreticisi kampanya kapsamında bir çok özel imkanlarla bireysel Suzuki Vitara kiralama opsiyonu sunabiliyor. Bu sayede marka, tedarik gecikmesi yaşamadan acil araç ihtiyacı olan kullanıcıların imdadına yetişebiliyor. Ayrıca marka bu kampanya ile yetkili satıcılar aracılığıyla direkt olarak müşterilere hızlı çözüm sunulabiliyor.

Suzuki’nin teknolojik, konforlu ve hibrit ürün ailesinden yepyeni bir modele sahip olmak isteyenlere sunulan ön satış uygulaması ile sabit fiyat fırsatı da beraberinde geliyor. Bu sayede tercih edilecek olan Suzuki modellerinin fiyatı, vergiler hariç olmak üzere ön satış esnasında sabitleniyor. Ayrıca Aralık ayında ön satış uygulamasından faydalanmayı isteyen müşteriler, seçtikleri modele bağlı olarak; 2022 yılının ilk dört ayı içerisinde otomobillerini teslim alabilecekler.

Yukarıda da bahsettiğimiz “Suzuki’m Yolda” uygulamasına ek olarak sunulan “Yedek Suzuki’m” uygulaması ile dileyen müşterilere ön satış uygulamasının yanında; araçlarını teslim alana kadar dileyen müşterilerine uygun koşullarda Suzuki Vitara kiralama hizmeti sunabiliyor. Vitara kiralama hizmeti, aylık 5.000 Türk Lirası + KDV ücretine ihtiyaç duyuyor.

“Karsan e-ATA Avrupalı operatörlerle buluşuyor!”

Exit mobile version