Site icon Dijital Tekerlek

Skoda’nın Yeni Modeli Merak Uyandırdı: Vision IN

Skoda’nın Yeni Modeli Merak Uyandırdı: Vision IN 2

Önümüzdeki günlerde Hindistan’da düzenlenecek olan araba fuarı kapsamında, araba severleri en etkileyecek olan araç Skoda’nın yeni modeli Vision IN olacak gibi duruyor. Araç fuarda tanıtıldıktan hemen sonra aynı yıl içerisinde araç severler ile buluşabilecek.

Şubat ayının içerisinde Hindistan’ın başkenti olan Yeni Delhi’de gerçekleşecek olan Auto Expo için katılımcılardan yeni hamlelerin yapılması bekleniyor. Organizasyonun başlayacağı tarih yaklaştıkça araba severlerin heyecanın da artış görüyoruz. Bu heyecanın en temel sebeplerinden biri de Skoda Vision IN araç severlere tanıtılacak olması. Fuar kapsamında Çekya’lı üreticilerin tasarım ve teknoloji alanında heyecan verici detaylar barındırarak doğrudan konsept olarak tanıtılmış olacak. %100 elektrikli olarak üretimden çıkacak olan aracın barındırdığı bazı tek özellikler onu rakiplerinden ayırıyor.

Skoda Vision Teknik Detayları

Skoda’nın resmi kaynaklarına bakmış olduğumuzda karşımıza çıkan detaylar bizleri farklı noktalara götürüyor. Vison IN’ın merkezinde yer alan kristal dokular eskiden olduğu gibi Premium üreticileri getiriyor. Marka logosu başta olmak üzere aracın belli başlı yerlerinde kullanılan kristaller ve LED aydınlatmalar ortaya dikkat çekici bir bileşen çıkarıyor. Ebatsal olarak Skoda Kamiq ile eşdeğer olduğuna dair verilen bilgilerin var olduğu ve konseptin kısa süre içerisinde seri üretime geçmesi beklenmektedir. 2020’nin sonuna doğru son kullanıcı için tamamlanmış özellikler ile tekrardan tanıtılacak olan araç 2021’in başlarına doğru da satışa sunulacağı açıklandı. Aracın sadece Hindistan pazarı kullanıcıları için düşünüldüğü de gelen bilgiler arasında.

Exit mobile version