Site icon Dijital Tekerlek

Skoda Kushaq eskizleri kompakt SUV hatlarını ortaya çıkarıyor!

Skoda Kushaq eskizleri kompakt SUV hatlarını ortaya çıkarıyor! 9

Skoda, yaklaşmakta olan Kushaq için birkaç tasarım eskizini yayımladı. Bugünden itibaren bir ay içinde görücüye çıkacak olan bu küçük yüksek sürüş aracı, aslında yaklaşık bir yıl önce tanıtılan Vision IN konseptinin bir üretim versiyonu olacak.

Kushaq, konseptten üretime kadar beklediğiniz türden değişikliklerden geçti – daha büyük farlar ve aynalar, normal kapı kolları ve karoserde küçük değişiklikler. Aydınlatılmış ızgara kaldırıldı ve tekerlek boyutu muhtemelen konseptin 19 inçlik setinden Hindistan’ın tipik zorlu yollarıyla daha iyi başa çıkmak için biraz küçültüldü.

Skoda Kushaq, Hindistan’da geliştirildi. Özellikle Kamiq Scoutline örneğinde, tasarım ipuçlarının oldukça azını paylaştığı Skoda Kamiq için Avrupa’da kullanılan MQB A0 platformunun Hindistan’a özgü bir varyantını kullanacak.

Avrupa’da satılan Kamiq gibi özel olarak önden çekişli olarak sunulan yeni Hint crossover 1.0 ve 1.5 litrelik turboşarjlı benzinli motorlarla satılacak. Üç veya dört silindirli değirmen olmasına bağlı olarak, Skoda, altı ileri manuel, altı ileri otomatik veya yedi ileri DSG sunacak.

Aracın üretim şeklindeki uzunluğu belirtilmemiş olsa da, Vision IN’nin 4,256 mm (167,6 inç) uzunluğunda olduğunu biliyoruz. Yolda giden Kushaq, 2.651 mm (104.3 inç) genişliğinde bir aks mesafesine sahip olacak ve bu da onu sınıfının en geniş crossover modelleri arasında gösterecek. Skoda henüz iç mekanı önizlemedi, ancak geçen yılki konsept, Vision IN’in minimalist kabini yerine daha geleneksel kontrollerle de olsa doğru bir resim çizmeli.

Kushaq, Çin’de satılan Kamiq GT ve Kodiaq GT’den sonra Skoda’nın dördüncü bölgesel modeli olacak. Skoda ve Volkswagen, Hindistan pazarı için daha sonraki bir tarihte tanıtılacak üç ek model üzerinde çalışıyor.

Exit mobile version