Site icon Dijital Tekerlek

Skoda Karoq Banttan İndi

Skoda Karoq Banttan İndi 3

Skoda’nın sürekli gelişmekte olduğu Karoq modeli 250 bin adete ulaştı. 2025 stratejisi olarak belirlenen Karoq’un , Mlada Boleslac fabrikasında 250 bininci adedi üretildi. 250 bininci adeti üretilen Karoq metalik parlak düzeyinde ve siyah renk olup 1.0 TSI, 85Kw motordan üretilmiştir.

Skoda; seri üretimine 2017 yılında, Mayıs ortalarında başladı. Bundan ötürü Karoq, üretime başlandığı tarihten sadece iki yıl sonra çeyrek milyon üniteye çıkma başarısı göstermiştir.

Skoda Yönetim Kurulu Üyesi Michael Oeljeklaus bu durumu bir dönüm noktası değerlendirirken Karoq’un popüler olmasını dile getirdi. Ayrıca üretime başladıktan sadece iki yıl sonra 250 bin adete ulaşılmasının başarı olduğunu da sözlerine ekledi.

Skoda Karoq

Skoda Karoq Üretimi Taşındı

2017 yılından beri üretilen Skoda’nın Karoq modeli Ocak 2018 tarihinden beri Mlada Bolesav’da üretimlerine devam etmektedir. 2018 yılı içerisinde Çek marka müşterilerine 115.700 adet Karoq satışı gerçekleştirdi. Bu yıl ise şuana kadar sayılan Karoq sayısı 97.900 sayısına ulaştı. Bu rakamlar Karoq’u en popüler Skoda’lardan biri haline getirmiştir.

Dijital Tekerlek | Instagram

Görsel Kaynak

Exit mobile version