Site icon Dijital Tekerlek

Skoda Kamiq, Arazi Aracı Görünümüne Kavuştu

Skoda Kamiq, Arazi Aracı Görünümüne Kavuştu 2

Skoda modeli önden çekişli modellerinin en ünlülerinden olan Fabia ve Fabia Combi’ye 2009 yılında Scout adında versiyonlar getirmişti. Hafif arazi kullanımları ve bozuk yollar için tasarlanan bu versiyonlarda araçların plastik gövde koruma parçalarında ufak değişimler meydana geliyordu. Scoutline versiyonlu son Skoda modellerinden birisi ise 2014 yılında sürücüler ile buluşan Rapid Spaceback modeldi.

Skoda, şu zamanlarda kompakt crossover modeli olan Kamiq’e Scoutline versiyonunu getirerek kendisinden önceki Scoutline versiyonlu modellerindeki benzer değişimleri içeren Kamiq Scoutline, mat siyah çamurluk kenarları ve aracın önde yer alan gümüş renkli alt korumalık, gümüş renkli arka difüzör, yan aynalar ve tavan rayları gibi olaylara sahip olması gerekiyor.

Araç Teknik Özellikleri

Wolksvagen T-Cross ve SEAT Arona ile aynı segmentt yapısında olan Kamiq’in Scoutline adlı bu yeni versiyonunda jantlarda 17 inç’lik olarak belirlemiş ve opsiyon alınarak 18 inç’e yükseltilmiş olmaktadır. Aracın ışıklarında ön farlar, krom cam çerçeveleri, karartılmış arka camlar gibi çeşitli standart donanımlarla da sürücüler ile buluşabilmektedir. Araç içinde ki deri direksiyon simidi, vites topuzu ve el freni gibi bir şeylerin yanı sıra Scoutline versiyonuna özel bazı döşemelerin yer alacağı açıklandı. Aracın dünya ile buluşması önümüzdeki aylarda yapılacağı hatta gelen bilgilere göre Mart ayında gerçekleşecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında. Birbirinden farklı renk ve özellik seçimleri ile satışa sunulacağı da bizlere gelen diğer bilgilerden.

Exit mobile version