Site icon Dijital Tekerlek

Skoda Enyaq Coupe iV heyecan katmaya hazır!

31 Ocak’ta tanıtılması planlanan Skoda Enyaq Coupe iV modeline ilişkin eskiz çizimler paylaşıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Tamamen elektrikli Enyaq iV’nin coupe versiyonu olacak olan yeni araç; daha dikkat çekici bir tasarımla öne çıkmayı hedefliyor. Bununla birlikte modelin sıra dışı aerodinamisi sayesinde SUV versiyondan daha fazla menzil sunarken eğimli tavanı keskin arka bölümü ve gövde rengi yan etekleriyle elektrikli dünyasına farklı bir bakış açısı getirmesi bekleniyor.

Skoda, Enyaq Coupe iV modelinin dünya prömiyerini 31 Ocak’ta Çekya’nın başkenti Prag’da gerçekleştirecek. Ayrıca Volkswagen Grubundan oldukça yakından tanıdığımız MEB platformu üzerine yapılacak model; markanın elektrikli araç ürün yelpazesini genişletmesi için atacağı yeni adımlardan biri olacak.

2021 Skoda Superb fiyat listesi

Akıcı tasarımıyla öne çıkan model, markaya özgü detayları da evrimleştirerek ileriye taşıyor. Bununla birlikte Skoda modellerine özgü C-şekilli arka aydınlatma grubunun ve bagaj kapağında Skoda yazısının yer alacağı araçta; özellikle tercih edildiği düşünülen büyük jantlar ile de modelin güçlü duruş destekleniyor. Ayrıca eskizlerde vurgulandığı gibi büyük ve dikkat çekici Skoda ön panjuru ise aracın genişliğini vurgulayarak ön farlarla uyum içerisinde sportif görünüme katkı sağlıyor.

Son olarak uzun bir süredir merakla beklenen modelin; resmi dünya prömiyeri ile elektrikli otomobil pazarını nasıl etkileyeceği büyük bir merak konusu.

“Ford Mustang MACH-E GT Performance Edition için: Pirelli!” başlıklı yazımızın detaylarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version