Site icon Dijital Tekerlek

Volt Lines: Sizi Trafikten Kurtaracak Girişim

Volt Lines: Sizi Trafikten Kurtaracak Girişim 2

Dünyanın en önemli metropollerinden biri olan İstanbul, tarihi ve kültürel altyapısı kadar trafik sorunu ile de gündeme geliyor. İstanbul’da milyonlarca kişi sadece işine gidip gelmek için trafikte saatlerini geçiriyor. Ulaşım için harcanan bu saatler, İstanbullulara stres ve verimsizlik olarak geri dönüyor.

Volt Lines Nedir?

Volt Lines, servis araçlarını dijitalleştiren, daha verimli ve dinamik bir hale getiren akıllı bir personel servisi ve ulaşım ağıdır. Volt Lines’ta her abonelik, ulaşım ağındaki tüm araçlara sınırsız ve ücretsiz erişim sağlamaktadır. Ulaşım ağına yeni firmalar eklendikçe, daha direkt rotalarla yolculuklar kısalır. Nisan 2018’de 3 servis aracıyla operasyona başlayan Volt Lines, bugün 220 servis aracıyla İstanbul trafiğinin çözümüne katkı sağlamaktadır.

2017 yılında kurulan Volt Lines, dijitalleştirdiği personel servisi hizmetiyle ilk olarak İstanbulluların yaşam kalitesini yükseltmeyi, ardından İstanbul’un trafik problemini sonlandırmayı amaçlıyor. Volt Lines’ın kurduğu dijital altyapı; çalışanlara güvenli, kolay ve hızlı ulaşım imkanı sunuyor. 

Mesafelerin kısaldığı, trafiğin azaldığı bir İstanbul hayaliyle yola çıkan Volt Lines, İstanbul’da ulaşımın güncel durumunu ortaya koyan bir infografik hazırladı. İstanbul’da her gün trafiğe çıkan herkesin ilgisini çekecek verileri incelemek için sayfayı aşağı doğru kaydırabilir, Volt Lines personel servisi hizmeti ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayarak web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Sizleri yazımızın bu kısmında Volt Lines’ın hazırladığı inografikle baş başa bırakıyoruz. Detaylı inceleyince siz de çok şaşıracaksınız.

Volt Lines mobil uygulamasını telefonunuza indirmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Android: http://bit.ly/2nIug7X

IOS: https://apple.co/2mRpbKu

Exit mobile version