Site icon Dijital Tekerlek

Spinciti Indiegogo: Şık Elektrikli Bisiklet

Spinciti Indiegogo: Şık Elektrikli Bisiklet 3

Son zamanlarda elektrikli bisiklet sektörü inanılmaz bir yükselişle devam ediyor! Sektördeki en yeni modellerden biri ise Spinciti ’den geliyor. Gelin detaylarıyla inceleyelim; Spinciti’nin yeni elektrikli bisikleti, Spinciti Indiegogo adlı bir fonlama sitesi üstünde 50 bin dolar destek toplama amacıyla yola çıktı. 

Bisiklet, farklı gövde tiplerine sahip bu yönüyle herkese hitap ediyor ayrıca şık tasarımı ve üstün özelliklerini bir araya getiriyor.

Model, müşterilere üç farklı motor seçeneğiyle sunuluyor. Burada kişiler ihtiyaçlarına göre 250W, 350W ve 500W gücündeki herhangi birisini seçebilmeleri için şans sunuluyor. Modeller 32 km/s, 40 km/s ve 45 km/s hızlara çıkabiliyorlar. ‘’Pedal destekli’’ model, orta menzili LG imzalı pilleriyle 80 km seviyesinde. Ayrıca Bluetooth bağlantı özelliğine de sahip olmasıyla iOS ve Android telefon uygulamalarıyla bağlantı kurabiliyor.

 Kullanıcıları gece de düşünen model üreticileri LED aydınlatma sistemini de düşünmüş. Shimano Deore modeli 8 vites ve hidrolik disk frenler ile donatılmış. En güzeli de farklı renk seçenekleriyle de tercih edilebiliyor. 

Spinciti Indiegogo cepleri yakıyor!

En düşük motor seçeneği için başlangıç fiyatı 999 dolar seviyesinde iken 350W model için 1.199 dolar, 500W model içinse 1.299 dolar gibi fiyatlar Indiegogo merkezli bağış fiyatları.  

Proje sonrası modelin maksimum fiyatının 2.650 dolara kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

Exit mobile version