Site icon Dijital Tekerlek

Sıfır Kilometre Fiat Fiorino, İkinci El Piyasasını Sarsıyor

Sıfır Kilometre Fiat Fiorino, İkinci El Piyasasını Sarsıyor

Türkiye otomobil pazarında ikinci el araç fiyatlarının yaşadığı düşüş, sıfır kilometre araç almayı planlayan otomobil tutkunları için kapıları ardına kadar açıyor. Peki, sıfır kilometre bir otomobili, ikinci el fiyatlarına nasıl satın alabilirsiniz?

Fiat Fiorino: Sıfır Kilometre ve Cazip Fiyat

İtalyan otomobil devi Fiat’ın Türkiye pazarına sunduğu Fiorino modeli, hem iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor hem de aile kullanımı için ideal bir alternatif oluşturuyor. 531 bin 900 TL başlangıç fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken bu model, fiyatıyla olduğu kadar özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

İhaleden ucuza araç bulmak için uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulamayı indir.

Donanım Seçenekleri ve Fiyatlandırma

Fiat Fiorino modeli, kullanıcılara farklı donanım seçenekleri sunarak, bütçe ve ihtiyaca uygun alternatiflerle karşımıza çıkıyor. Cargo donanım paketi ile 531 bin 900 TL fiyatla satışa sunulan Fiorino, Combi donanımıyla 539 bin 900 TL fiyat etiketiyle tüketicinin karşısına çıkıyor. Üst segment donanım paketleri ve ek özelliklerle bu fiyat, 655 bin 900 TL’ye kadar ulaşabiliyor.

Piyasanın Yeni Gözdesi: Fiat Fiorino

Sıfır kilometre araç almayı düşünen otomobil severler için Fiat Fiorino, fiyatıyla olduğu kadar geniş iç hacmi, yüksek yakıt verimliliği ve dayanıklı yapısıyla da bir numaralı tercih haline geliyor. Türkiye’de üretilen bu model, yerli üretimin kalitesini uluslararası bir markanın deneyimiyle birleştiriyor.

Exit mobile version