Site icon Dijital Tekerlek

Şehrin Yeni Hero’su Ol: Scotty

Şehrin Yeni Hero'su Ol: Scotty 1

Hiç ilgi duymasanız bile bazen bir motosikletin manevrası sizi bambaşka dünyalara götürebilir. En azından şehirde bir tur atarak hevesinizi alsanız iyi olmaz mı?  Tabii ki iyi olur… Scotty, heveslerinizi kursağınızda bırakmayacak manevraları ile hayatınıza renk katmaya geliyor.

Yukarıda verdiğimiz ipucundan anlayacağınız üzere Scotty, alanında uzman motosiklet sürücüsü ile sizi bir şehir turuna çıkarıyor. Trafiksiz şehir olarak nitelendirdiğimiz motosiklet yollarında sizin de bir imzanız olacak. Ha, diyorsanız ki ben usta bir motosiklet sürücüsüyüm ve insanlara bu heyecanı yaşatmak istiyorum, tamam sıkıntı yok, Pazartesi gelin işe başlayın. Çünkü Scotty böyle bir imkan da tanıyor.

Bitti mi, “dııııt!”, bitmedi. Madem bizim yolumuzda trafik yok, o halde insanların yiyecek ve içecek siparişlerini de biz götürelim, demiş Scotty ve bu alanda da hizmet verdiğini duyurmuş. Yani rahat olun, bu girişim ile karnınız da doyacak.

İş yoğunluğu, okul yoğunluğu derken bazen evraktır, çantadır evimizde veya iş yerimizde unutuyoruz. Sıkı durun, geliyor! Scotty unuttuğunuz birtakım şeyleri de yanınıza getiriyor.

Detaylı bilgi için lütfen Scotty’nin websitesini ziyaret ediniz.

Detaylı girişim haberleriyle karşınızda olmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Exit mobile version