Site icon Dijital Tekerlek

Sebastian Vettel, garaj dolusu pahalı otomobillerini satıyor!

Sebastian Vettel, garaj dolusu pahalı otomobillerini satıyor! 8

F 1’de efsanevi bir pilot olmak, dünyadaki en iyi arabalara erişimi de beraberinde getiriyor. Kendisinin adını taşıyan birkaç Infiniti özel baskısı olmasına rağmen, kişisel kullanım için seçtiği otomobiller şimdiye kadarki en iyilerden sadece birkaçı ve marka önyargısı olan bir pilot olmadığı da görmüş oluyoruz yakışıklı Alman pilotun… Ama Alman pilot Sebastian Vettel sıkılmış olmalı ki oyuncaklarını satmaya karar vermiş!

Hiçbiri ucuz değil ve çoğu da dikkat çekici bir şekilde Ferrari! Ayrıca şu ana kadar iki tanesi zaten satılmış!

Birincisi, Maranello’nun LaFerrari’si olan teknik bir şaheser. İmza niteliğindeki kırmızı boya ile tamamlanmış ve şık bir siyah iç mekana sahip.

Listedeki bir sonraki, tartışmasız bir şekilde Ferrari meraklıları (yani biz!) için daha özel: Enzo. Bu da kırmızı pigmentler giyiyor ve aynı derecede bakımlı görünüyor. Aslında, buradaki tüm arabalar, Vettel’inki gibi kaynaklara sahip birinden bekleyeceğiniz gibi, teşhir ürünü durumunda.

Listedeki bir sonraki araba tartışmalı F50 olduğu için açıkça kırmızı Fezzalar için önemli. Bu, Enzo daha fiyatı listelenmeden satılmış! Ne yazık ki, Vettel’in satılık bir F40’ı yok, ancak F50 de iyi iş çıkarırdı.

Ferrari teması, bu sefer sarı renkte daha modern bir teklifle devam ediyor: bir milyon doların biraz üzerinde satılan ve oldukça sınırlı Ferrari F12 TDF. F1 pilotu olmak böyle bir şey galiba…

Vettel’in ayrıca, sarı kaliperli ve siyah vücut boyasına sahip 458 Speciale (485.000 $) gibi günlük sürüme daha uygun bir arabası da bulunuyor.

Koyu boya aynı zamanda 381.000 $ ‘ın biraz üzerinde bir fiyata bıraktığı son derece çılgın SL65 AMG Black Serisinde de yer alırken, martı kanadı donanımlı SLS AMG (242.500 $) için tercih edilen boya gümüş olmuş.

Sunulan çok sayıda yüksek güçlü otomobille, SLS ile aynı fiyata satılan diğer şaheser kesinlikle muhteşem BMW Z8. Açıkçası, başarılı F1 pilotu Sebastian Vettel, performansı kadar tasarımı da takdir eden mükemmel otomobil zevkine sahip bir adam, burdan bunu anlıyoruz 🙂

Red Bull, Honda’nın motor teknolojisini bünyesine katacak

Exit mobile version