Site icon Dijital Tekerlek

SEAT Tarraco, 242 beygir olarak geliyor!

SEAT Tarraco, 242 beygir olarak geliyor! 4

SEAT, Tarraco’nun serisini yeni, en üst seviye 2.0 litrelik benzinli motorla güçlendirdi. Şirketin XCellence, XCellence Lux, FR ve FR Sport donanım seviyelerinde 39.400 £ ‘dan (yaklaşık 410 bin TL) başlayan fiyatlarla şimdi sipariş verilebilir durumda. Turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli ünite, Volkswagen Golf GTI ve Skoda Octavia vRS’de kullanılan aynı güç aktarma organına sahip. 242bhp ve 370Nm tork üretir ki bu da SEAT, Tarraco’ya 0–100 km/h için 6.2 saniye ve 228 azami hız değeri verir.

Seat Tarraco, güç aktarım sistemini yedi vitesli çift kavramalı şanzıman ve dört tekerlekten çekiş ile karşımızda. Marka ayrıca, 2.0 litrelik benzinli motorun, spesifikasyona bağlı olarak 195g / km kadar düşük emisyonlarla 13.9km/l’ye kadar geri döneceğini söylüyor.

Dış tasarım klasik bir Seat

Seat Tarraco, XCellence modeli standart olarak 19 inç alaşım jantlar, LED farlar, gümüş tavan rayları, krom pencere çıtaları, aydınlatmalı eşik plakaları ve Alcantara spor koltuklarla birlikte geliyor. Alıcılar ayrıca park yardımı, uyarlanabilir hız sabitleyici ve arka görüş kamerası da alıyor.Daha cömertçe donatılmış XCellence Lux varyantı 41.160 £ fiyatla satılıyor ve 20 inç alaşım jantlar, deri döşeme, elektrikle ayarlanabilen sürücü koltuğu ve ısıtmalı ön ve arka koltuklara sahip. Standart park kamerası da yukarıdan aşağıya bir ünite ile değiştirilir.

İleri düzey mühendislik

Sportif Tarraco FR 2.0 TSI, 19 inç alaşım jantlar, spor gövde kiti, bagaj kapağı rüzgarlığı, siyah dış kaplama ve arka gizlilik camı ile birlikte geliyor. XCellence modelinden farklı olarak, FR ayrıca çift çıkışlı bir egzoz sistemine ve kumaş spor koltuklara sahiptir. Fiyatlar 413.000 TL’den başlıyor.

Serinin en iyisi FR Sport, 20 inç alaşım jantlar ve deri kaplamalı spor koltukların yanı sıra FR modelindeki tüm donanımlara sahiptir. XCellence Lux modeli gibi, ısıtmalı ön ve arka koltukları ve yukarıdan aşağıya park kamerasını da alıyor. Fiyatlar 42.365 £ ‘dan başlıyor yani yaklaşık 410 bin küsür lira…

Daha önce Tarraco’nun Türkiyeye geleceğine dair haberler almıştık ancak gelmemişti yine aynı şekilde Tarraco’nun Türkiyeye gelmesi söz konusu değil diye düşünüyoruz.

Exit mobile version