Site icon Dijital Tekerlek

SEAT Tarraco 1,5 Litre Motoru ile Satışta

SEAT Tarraco 1,5 Litre Motoru ile Satışta 2

SEAT’ın yeni ürettiği otomobillerden biri olan SEAT Tarraco geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuş ve alıcıları ile buluşmuştu. Otomobil piyasasında oldukça rehavet görmesi ile SEAT üreticileri otomobilin sürümlerini güncelleyerek aynı modelin otomatik şanzıman ve ön tekerlekten çekiş birlikteliğiyle öne çıkmaktadır. Geçtiğimiz günlerde FR versiyonuyla birlikte kullanıcılarının yüzünü sevindiren SEAT Tarraco, yeni versiyonları ile birçok kullanıcısını mutlu etmeye devam etmektedir. Ailenin en büyük SUV modeli olarak kendi endeksinde pek çok marka ile rekabet halinde olan SEAT Tarraco en son çıkan özellikleri ile birlikte daha çok sevileceği düşünülüyor.

Tarraco Yeni Özellikleri ile Karşınızda

Geçtiğimiz günlerde FR versiyonuyla birlikte yeni bir bakış açısı getiren SEAT ilk üretimini direkt olarak pazara çıkararak vatandaşların ilgisini ölçmüştü. SEAT Tarraco modeli ile beklenen ilgiden fazlasını gören SEAT yetkilileri araç üretimlerini hızlandırarak çıkardıkları araçtan daha çok üretmeye ve aynı zamanda da aynı model aracın 1,5 litre TSI motor, DSG şanzıman ve ön tekerlekten çekişli altyapı maddelerini bir araya getirerek yeni versiyonların daha önce görmemiş oldukları özellikleri tanıtarak yeni serileri satın alınmasını daha çok sağlayacak.  Eski araçların bulundurduğu özellikler ile 7 ileri değerleriyle eski araç özelliklerinden farklı olmasını sağlıyor.

Tarraco Yeni Versiyon Bilinmesi Gerekenler

Araç içi donanım özelliklerinde birçok farklılık görünmese de araç dışı özelliklerinde büyük farklılıklar var. Bir kısım özellikler zaten kullanıcılar tarafından bilindiğinden bizler bu yazımızda sizlerin bilmediği noktalara değinmeye çalışacağız. 1,5 litrelik TSI makine 150 PS güç ve 250 Nm torkla karşımıza çıkıyor. Bu makineye eşlik edilen otomatik şanzıman ile birlikte Tarraco’nun 0’dan 100’e kadar hızlanması 9,5 saniye alıyor. Araç maksimum olarak 198 km/s ulaşıyor. Tüketim bazında açıklanan fabrika verisi ise yaklaşık olarak 100 kilometre için 7.1 litre ile 8 litre arasında değişiklik gösteriyor. Bu özellikler ile birlikte alınan bilgilere göre Tarraco önümüzdeki yıl markasının ilk elektrikli hibrit modelini satışa sunacağını açıkladı. 1.4 litrelik benzinli makine ve elektrik motorunun yer alacağı bu versiyon ise 245 PS güç, 400 Nm tork ve 50 kilometre elektrik menzili gibi değerler ile ortaya çıkabilecek.

Exit mobile version