Site icon Dijital Tekerlek

Seat Ibiza makyajı 15 Nisan tarihinde geliyor

Seat Ibiza makyajı 15 Nisan tarihinde geliyor 1

Seat Ibiza alacağı makyaj ile birlikte daha yüksek kaliteli bir iç mekan vaat etmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Seat Ibiza modeli için düşünülen makyajı resmi olarak doğrulamakta. Bununla birlikte bu makyajın detaylarının 15 Nisan tarihinde marka tarafından resmi bir şekilde açıklanması beklenmekte.

Model Avrupa pazarının son zamanlarda oldukça çok tercih ettiği şehir içi küçük otomobiller arasında yer almakta. Bu nedenle alacağı yenilik markanın pazar payı açısından oldukça önemli. Model alacağı makyaj ile birlikte rakipleri olan; Ford Fiesta, Volkswagen Polo gibi modellere karşı iyi bir alternatif olmayı hedeflemekte.

Makyajlı halı henüz kameralara yakalanmış değil. Fakat markanın Arona modelinde yaptığı güncellemelere bakıldığı vakit; Ibiza modelinin makyajı hafif bir revizyon şeklinde olması çok yüksek ihtimal. Ayrıca Seat tarafında yeni Leon ile gördüğümüz yeni tasarım dilinin bir nebze ile Ibiza tarafına taşınması beklenmekte.

Seat tarafından yayınlanan teaser görüntüsü; güncellenen modelin arkasını Arona SUV modelinin yeni yüzü ile birlikte göstermekte. Bununla birlikte bu teaser sayesinde görülen bariz değişiklik; en son Seat modellerinde el yazısı stiline geçen Ibiza rozeti gibi görünmekte.

Marka makyajı sadece tasarım anlamında yapmayı düşünmemekte. Bununla birlikte modelin teknolojik gelişmelerden de yararlanacağı belirtilmekte. Muhtemelen yenilenen bilgi-eğlence sistemi teknoloji tarafında gelecek olan yenilikler arasında.

Son olarak marka kabin içerisinde yer alan kalite seviyesinde iyileştirmeyi hedeflediklerini ve daha kaliteli iç mekan malzemeleri kullanacaklarını işaret etmekte.

“Tim Cook Apple Car ile ilgili bir şeyleri açıklıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version