Site icon Dijital Tekerlek

Sarı-siyah Range Rover: Manhart Vogue RV 650!

Genelde Mercedes-Benz, Audi ve BMW modelleri üzerinde yaptığı çalışmalar ile tanıdığımız Alman tuner Manhart, bugün Range Rover ile karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Manhart imzası niteliğindeki siyah ve altın sarısı kombinasyonu ilk bakışta otomobilin Manhart tarafının elinden geçtiğini açıklıyor. Bununla birlikte yeni Land Rover Range Rover’a dayanan model; dikkatleri toplamayı başarıyor.

Range Rover – Manhart Vogue RV 650 detayları

Kapılardan ön ızgaraya, ön ızgaradan kaput, kaputtan ön tampona kadar uzanan auriferous trim detayı ile beraber modelin renk kombinasyonu destekleniyor. Bununla birlikte modelin klasik bir Manhart eseri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Jant tarafında da devam eden sarın sarısı detaylar dış görünümü kendine özgü bir hale getiriyor. Tuner dış tasarımda takındığı tasarım tavrını iç yaşam alanında da devam ediyor. Bu nedenle elbette iç yaşam alanı sarı detaylar ile canlandırılıyor.

Manhart yalnızca modelin görünümünü değiştirmiyor. Bununla birlikte modelde kullanılan motor belirtilmeksizin otomobilin 650 beygir güce sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca Manhart’ın opsiyonel olarak performans egzoz sistemi ile modelin kulaklara da hitap etmesi bekleniyor.

Son oalrak Manhart yeni Vogue RV 650’nin siparişlerini yalnızca Orta Doğu’daki müşteriler için almaya başladığını açıkladı. Ancak modelin fiyatlandırm politikası veya üretim sayısı hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Exit mobile version