Site icon Dijital Tekerlek

Rus Lider İle Özdeşleşen Dört Tekerlek Aurus Satışta

Rus Lider İle Özdeşleşen Dört Tekerlek Aurus Satışta 1

Aurus marka dört tekerlek Avrupa’Da satışa sunuldu. Vladimir Putin’nin renkli kişiliğinin yanında otomobil tutkusu da bilinen bir gerçek. Devlet desteği ile geliştirmesi ve üretimi yapılan Aurus Senat marka dört tekerlek, geliştirilmiş bir sürümü ile Putin’e hizmet veriyordu. Sayın Putin ise konu dört tekerleğe geldiğinde övgüyle bahsetmekten kendini alamıyordu.

Tekerlekli Haberlerden Her Gün Haberdar Olun

Aurus’un bir süredir avrupa piyasasında kenidin göstereceği bilinen bir gerçekti. Dört tekerlek ilk defa Cenevre Otomobil Fuar’ında 274.000 $ ‘lık fiyatı ile piyasaya sunuldu. Firmanın yetkili ağızları amaçlarının; ilerleyen zamanlarda SUV tip bir dört tekerlek geliştirmek olduğunu söylediler. Ayrıca firmanın Çin Halk Cumhuriyeti’nde bir bayi açacağı da bir gerçek.

Rus Devlet Başkanının kullandığı modelin kaputunun altında 590hp 4.4lt 880Nm tork V8 bir motor bulunmakta. Limuzin tipi bir diğer modelin kaputunun altında ise 884hp 6.6lt V12 bir canavar yatıyor ve 0-100 arası limuzin tipinde 9sn, standart modelde ise 6 saniyede geçiliyor.

Exit mobile version