Site icon Dijital Tekerlek

Rolls-Royce Şangay’da yeni olan üç özel rengini tanıttı

Rolls-Royce Şangay'da yeni olan üç özel rengini tanıttı 25

Rolls-Royce tarafı Şangay Otomobil Fuarı’nda yeni model ile olmasa da sunduğu yeni renk seçenekleri ile dikkatleri çekmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2021 Şangay Otomobil Fuarı markalar için oldukça hareketli geçmekte. Bir çok marka geleceğe yönelik veya güncellenmesi beklenen modellerini fuar içerisinde tanıtmakta. Bununla birlikte otomobil severler bu etkinliğin keyfini bu senelik sanal ortamdan yaşayabilmekte.

Bu sene fuarda dikkatleri en çok Lincoln tarafının Zephyr Reflection konsepti ve Ford EVOS modeli çekmekte idi. Elbette Rolls-Royce tarafına da fuarı boş geçmemek yakışırdı. Şirket Rolls-Royce Bespoke’un sonsuz olasılıklarını gösterdiğini belirttiği muhteşem araçları yeni renkler ile buluşturmakta.

Rolls-Royce tarafı hangi modelleri hangi renklerle tanıttı ?

Markanın tanıttığı üç araç şu şekilde; Ghost Extended Urban Sanctuary, the Black Badge Cullinan Mid-Century Modern ve the Wraith Black Badge Pop Explosion. Bununla birlikte özel Cullinan ve Wraith modelleri göze çarpan yeni renk seçenekleri ile buluşmakta.

Modellere baktığımız vakit; Cullinan modeli oldukça dramatik bir görünüme sahip. Bununla birlikte model heybetini Segani Green isimli renk ile birleştirmekte. Marka bu model için; Eamer Sallanan Sandalye ve bir Fender Stratocaster gitar gibi oldukça eski olan eserlerden ilham almakta. Bununla birlikte iç kısımda bulunan renk şeması da; Serenity Green ve Siyah renginde olan teknik fiber bir kaplama karışımı.

Wrait coupe modeli GT Mavisi ve Arktik Beyazı ile tamamlanmakta. Bununla birlikte kabin içerisinde marka; Kuzey Kutbu Beyazı ve Muscari Mavisi ile kırmızı renkli özel bir Starlight Tavan döşemesini birleştirmekte. İç tarafta yer alan kaplamaların gökdelen pencerelerinden esinlendiği söylenmekte. Ayrıca model markanın sahip olduğu lüks standartları canlı renkler ile birlikte ön plana çıkarabilmekte.

Son olarak marka sunduğu üç araç ile birlikte markanın dünyadaki eşsiz lüks araba üretme kabiliyetini insanlara bir kez daha kanıtlamakta.

“2021 Maserati Levante Hybrid karşımızda” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version