Site icon Dijital Tekerlek

Rolls-Royce Phantom modeli ve “Iridescent Opulence”

Rolls-Royce Phantom modeli ve "Iridescent Opulence" 15

Rolls-Royce Phantom modeli her zaman dikkatleri üzerine toplamayı başaran bir model. Marka, model ile birlikte bu kez “Iridescent Opulence” isimli tüy ve benek süslemeli bir model tanıttı. Detayların tamamına gelin birlikte göz atalım.

Rolls-Royce herkesin bildiği üzere özel olarak tasarımları sayesinde kitlesi küçük olsa da kullanıcıları tarafından çok sevilen bir marka. Bu sebeple marka tasarım konusunda müşterilerini her zaman doyurmayı hedefliyor. Bu sayede markanın tasarım tarafında geliştirdiği bir çok özgün tasarımlar mevcut. Örneğin ışıklı tavan gören bir çok otomobil severin aklına direkt Rolls-Royce tavanı geliyor.

Tasarım tarafında yeni olan şey ise “Iridescent Opulence” isimli 3B baskılı bir şekilde konumlandırılan tüyler. Üç binden fazla kuyruk tüyünden oluşan bir koleksiyon sergilemek için kullanımda. Rolls-Royce kalitesine sahip olan tasarım gerçekten çok güzel bir görünüme sahip.

Sonuç olarak Rolls-Royce Phantom, tüyler ve katkı maddeleri ile ürettiği malzemeler sayesinde; bu yeni konseptlerin buzdağının sadece görünen yüzü olduğu tahminleri mevcut. Umarız ki ilerleyen zamanlarda daha fazlasını teker teker görebiliriz.

Rolls-Royce Red Phantom Kristalleri ile ilgili olan yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version