Site icon Dijital Tekerlek

Rolls-Royce Cullinan yeni renk seçenekleri ile bizlerle

Rolls-Royce Cullinan yeni renk seçenekleri ile bizlerle 23

Rolls-Royce markası Rolls-Royce Cullinan SUV modeline yeni renk seçenekleri eklemekte. Detaylara gelin birlikte göz atalım.

Rolls-Royce dendiği vakit akla ilk olarak lüks tasarımlar, kaliteli iç mekan ve özelleştirmeler gelmekte. Modelin tasarımında kullanılan ahşap detaylar, kullanılan derilerin kalitesi gerçekten oldukça sevilmekte.

Marka “Colours of Cullinan Koleksiyonu” isimli koleksiyona  “Bright Red, Paradiso Blue, Dark Olive ve Selby Grey” isimli tonlar eklemekte. Ayrıca “Peacock Blue, Bright Green, Forge Yellow ve Plum” isimli renkler ile de model piyasaya sürülmeye hazırlanmakta.

Yukarda bahsettiğimiz sekiz renk seçeneğinin her biri markanın Goodwood’ daki genel merkezinde geliştirildiği bilinmekte. Aslında renkler daha önceden hazır halde idi fakat topluma sunumu için bu hafta beklenmekteymiş.

Rolls-Royce America Ürün Müdürü Will Vetter,  “Müşterilerimize daha önce Rolls-Royce Ismarlama Tasarım departmanı aracılığıyla geliştirilen ancak bu sınırlı sayıda üretilen Ismarlama Koleksiyon aracılığıyla gün ışığını görmemiş olabilecek renkleri görme ve bunlardan ilham alma şansı vermek istedik,” dedi.

Elbette şirket gelecekte Rolls-Royce Cullinan modeline sahip olmak isteyen kullanıcılara bu renk seçeneklerini sunmakta. Fakat unutmamak gerekir ki bu renk seçenekleri taban fiyat olan; 330.000 $ üzerine bir miktar daha ücret ekleyecektir.

Sonuç olarak Rolls-Royce markasının iddiasına göre; markanın renk çalışma paletinde 44.000 renk mevcut. Ayrıca yeni katılan sekiz renk bizleri oldukça heyecanlandırmakta.

“Rolls-Royce Phantom modeli ve “Iridescent Opulence”” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version