Site icon Dijital Tekerlek

Rolls-Royce Black Badge Wraith modeli karşımızda

Rolls-Royce Black Badge Wraith modeli karşımızda 14

Rolls-Royce Black Badge Wraith, Spofec tarafından yapılan geliştirmeler ile bambaşka bir hale gelmiş durumda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Öncelikle modelin aldığı güncellemeler ile birlikte model daha sportif bir görünüme kavuşmakta. Bununla birlikte Spofec Overdose, modeli; Black Badge Wraith olarak isimlendirmekte.

Rolls-Royce Black Badge Wraith modelinde neler değişti ?

Modele baktığımız vakit dikkatleri ilk olarak duruşu oldukça genişleten gövde kiti çekmekte. Bu gövde kiti ile birlikte modelin arka tarafının genişliği 13 santimetre, ön tarafın genişliğini 7 santimetre artmakta. Ayrıca modelin arka tekerlekleri 208 santimetre genişliğe sahip.

Jant tarafında bizleri Vossen markalı 22″ boyutunda oldukça şık bir tasarıma sahip jantlar beklemekte. Bununla birlikte modelde karbon bagaj kapağı ile birleşen ufak bir spoyler parçası da bulunmakta. Model sahip olduğu hava girişleri ve alçaltılmış duruşu ile yol tutuşunu bir nebze de olsa arttırmayı hedeflemekte.

Oldukça geniş görünen çamurluklar Alman tasarımcı Vittorio Strose ile geliştirilmekte. Bununla birlikte malzeme olarak çamurluklarda karbon fiber malzeme seçilmekte. Model sahip olduğu yeni çamurluklar ile birlikte yeni ön tampona da kavuşmakta.

Modelin teknik özellikleri nasıl ?

Model Spofec tarafından ayarlanan ikiz turbo şarjlı V12 motoru sayesinde; 717 beygir güce ve 986 Nm tork değerine sahip. Hatırlatmak gerekir ki modelin stok motoru 624 beygir güce, 820 Nm tork değerine sahipti. Bununla birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 4.2 saniye.

Sürüş yüksekliği tarafında model 40 milimetre kadar daha alçak. Bu veriye model sahip olduğu havali süspansiyon sayesinde ulaşmakta.

Son olarak Spofec markası Rolls-Royce Black Badge Wraith modelinden örnek olarak yalnızca üç adet üretmeyi planlamakta.

“Jaguar I-Pace Black Edition göz alıcı detayları ile bizlerle” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version