Site icon Dijital Tekerlek

Ricciardo Daha Fazla Liderlik İstiyor

Ricciardo Daha Fazla Liderlik İstiyor 3

2018’den sonra Red Bull’dan Renault’a transfer olan Daniel Ricciardo, ekibinin kendisinden beklentilerini fazlasıyla karşıladı. Fakat bu durum Renault’un liderlik koltuğuna oturmasına yeterli olmadı ve sezonu beşinci sırada tamamladı. McLaren’a karşı aldıkları mağlubiyet sonrası açıklama yapan Ricciardo, 2020 yılında ekibine daha çok liderlik etmek istediğini belirtti.

 “ Bu sezon adaptasyon sağladığım için gelecek sezonda birçok şeyi daha iyi yapacağımı düşünüyorum ve geriye dönüp baktığımda daha yapacağım çok şey olduğunu görüyorum. Barcelona’daki sezon öncesi takımdaki varlığımı daha çok hissettirmek ve sezon başlamadan önce aklımdaki planları daha iyi şekilde uygulamak istiyorum. Tabi bu planlar sadece teknik anlamda değil. Takımdaki birlik ve beraberliği artırarak takım içindeki motivasyonu daha da artırmamız gerekiyor. Bu sağlamak içinde gerek pistte gerek pist dışında takımla beraber etkinlikler ve çalışmalar düzenlemeliyiz. Bu şekilde takımı daha iyi yerlere getirebileceğimizi düşünüyorum. “

Ricciardo, takım patronuyla hafta sonlarında bile yan yana gelip konuşamadıklarını ve bu eksiklerini de kapatmak istediğini söyledi.

Exit mobile version