Site icon Dijital Tekerlek

Restomod Porsche 911 Classic Club Coupe iki yılın sonunda tamamlandı

En yeni Porsche Classic Sonderwunsch projesi olan Porsche 911 Classic Club Coupe modeli dikkatleri çekmeyi başardı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Amerika’nın en büyük Porsche kulübü için yapılan 911 Classic Club Coupe bizlerle. Bununla birlikte genel gövde ve restorasyon işlemleri modelin ana vatanında Stuttgart’ta gerçekleştirildi.

Restomod Porsche 911 Classic Club Coupe tasarımı

İki yıl süren restorasyon çalışması ile sonuçlanan proje, 2009 911 Sport Classic ile birçok ortak detaya sahip. Bununla birlikte arka tarafta görülen ördek spoyler 1973 911 Carrera RS 2.7’ye saygı duruşu niteliğinde. Jantlara baktığımızda 18″ boyutundaki Fuchs jantlar dikkatlerden kaçmıyor. Kaputtan spoylere kadar uzanan çift şerit ile birleşen metalik gri rengiyle modelin oldukça göz alıcı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ayrıca modelde Porsche Club America’nın imza rengi olan “Club Blue” renginde detaylar kullanıcılara sunuluyor.

İç yaşam alanına baktığımızda; siyah deri direksiyon simidi, kontrast bir ortam sağlayan kumaş detaylar ve klasik göstergeler ile oldukça bütün bir iç yaşam alanı bizleri bekliyor. Bununla birlikte standart üç kollu direksiyon simidinde “Club Blue” rengindeki dikiş detayları ile modelin karakterist renk tercihleri iç yaşam alanında da devam ediyor.

7″ dokunmatik ekrana sahip olan bilgi-eğlence sisteminde Apple CarPlay ve Android Auto desteği mevcut. Ayrıca model Porsche Classic Communication Management Plus sistemine sahip.

Restomod Porsche 911 Classic Club Coupe teknik özellikleri

Güç aktarma organları tarafında modelde ikinci nesil 911 GT3 motor kullanıcılara sunuluyor. Bununla birlikte bu özel motora ek olarak modelde şanzıman, şasi ve fren sistemleri de pist odaklı özel modelden geliyor. Ayrıca Modelin teknik tarafıyla ilgili pek fazla bilgi paylaşılmasa da modelin 100 km/s hıza 4.5 saniye civarında bir sürede erişebileceği tahmin ediliyor.

“Hidrojen yakıtlı spor otomobil: Yeni Alpine A4810!”

Exit mobile version