Site icon Dijital Tekerlek

Repsol Honda, Motosikletini Tanıttı

Repsol Honda, Motosikletini Tanıttı 2

Repsol Honda, tarafından beklenen yeni motor tanıtımı bugün yapılan büyük lansman ile kamuoyuna açıklandı. MotoGP 2020 sezonunda kullanılacak olan motosiklet görücüye çıkmış oldu. Geçtiğimiz üç sezonda da üst üste şampiyon olan Repsol Honda ekibi bu sezonki yeni silahını da “yeni şampiyon” umuduyla tanıttı. Yeni sezonda yeni motosiklet ile Marc Marquez ve Alex Marqez ikilisi mücadele edecek. 

Geçtiğimiz sezon toplam 19 yarışın 12’sini kazanan ve 2020 yılında başarılı grafiği sürdüren Repsol Honda ekibi bu yılda aynı başarıyı yakalayarak serüvenine devam ettirmek istiyor. Endonezya’da düzenlenen etkinlik ile birlikte gerçekleşen lansmanda Avrupa’dan pek çok gazeteci katıldı. Gazetecilerin yanı sıra yarış sürücüleri Marc ile Alex katılırken aynı zamanda Honda markasının üst yöneticileri de lansmana katılan diğer kişilerden oldu.

Marc ve Alex Soruları Yanıtladı

Honda ekibinin önemli iki yarışçısı olan Marc ve Alex, lansman sonrasında basına açıklamalarda bulundular. İki yarışçıda spor hayatları boyunca en güzel günleri yaşadıklarını ve son üç sezon ve öncesinde de elde edilen toplam başarıların bir şans olmadığı, çalışmalarının karşılıklarını aldıklarını açıkladılar. Yeni motorlar ile birlikte de aynı serüvene devam etmek istediklerinin altını çizen ikili 2020 MotoGP serüveninde de şampiyon olacaklarının altını çizdiler.

Brezilyalı yarışçı Alex, yaptığı açıklamayı şu şekilde devam etti; “Takım lansmanı için burada olduğum için çok heyecanlı ve mutluyum. Moto2’de Repsol Honda takımında olmak benim için çok büyük bir zevk ve elimden gelenin en iyisi yapacağım.” dedi.

Mikrofon Marc’a yöneltilince şu şekilde devam etti; “Elbette 2020 sezonu zor bir yıl olacak. Rakiplerimiz gelişmeye ve bizi yenmeye çalışacak. Ama Honda personeli ile bir başka dünya şampiyonluğu daha kazanmak için çok çalışıyoruz. Ana hedefimiz bu, 2019 iyi bir sezondu ve 2020’de performansımızı arttırmaya ve son yarışlara şampiyonluk savaşı vererek girmeye çalışacağız.” açıklamalarında bulundu.

Exit mobile version