Site icon Dijital Tekerlek

Renault 19 Mayıs’ta hidrojen yakma teknolojisini önizleyecek

Yeni Renault konsepti, Paris’te yeni tasarım yaklaşımı ile beraber 19 Mayıs’ta sergilenecek. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Fransız otomobil üreticisi Renault, 19 Mayıs’ta yeni bir hidrojen güç aktarma sistemi için tasarım ve ön izleme planlarına ilişkin yeni bir konsept otomobil ortaya çıkaracak. Bununla birlikte henüz isimlendirilmeyen konsept, markanın gelecek planlarını da bünyesinde barındıracak.

Görsel açıdan Renault 5 ile benzerlik beklenirken; retro tarzdaki Renault 4ever crossover’ın gösteriminin yapılmasıda oldukça yüksek ihtimal. Ayrıca marka bu etkinlik ile döngüsel ekonomi hedeflerinide sergileyecek.

Şirket CEO’su Luca de Meo, modeli  “Bir konsept yaptığımızda, bunu gerçek arabalara dönüştürmek istiyoruz” ifadesiyle vurgulayarak; konseptin üretim modelini büyük ölçüde yansıtacağını belirtti. Bununla birlikte güç aktarma organı tarafının detayları tanıtım ile açıklanacak. Ayrıca modele ilişkin “hidrojen motoru” ifadesini kullanılması ile tüm dikkatler modele çevriliyor.

Nihai üretim otomobili, saf elektrikli bir güö aktarma organıyla da sunulabilir. Ancak De Meo, konseptin “elektrik, hidrojen… belki başka şeyler” sergileceğini belirtti. Bununla birlikte marka, konsepti Paris’teki iklim odaklı ChangeNow konferansında tanıtacak. Marka, etkinliği şirket dönüşüm stratejisinin üç ana temasını vurgulayarak sergileyecek.

“Maserati GranTurismo Folgore, CEO Tavares’in kontrolünde”

Exit mobile version