Site icon Dijital Tekerlek

Porsche Taycan tarafında yeni yazılım güncellemesi geldi

Porsche Taycan tarafında yeni yazılım güncellemesi geldi 2

Porsche tarafı erken dönemde alınan Porsche Taycan alıcılarına ücretsiz yazılım güncellemeleri sunmaya devam etmekte. Gelen son güncelleme ile ilgili detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Gelen son güncellemeler ile bilgi-eğlence sistemi tarafında; iyileştirmelere sahip olan model, her güncelleme ile ivmeyi arttırmayı devam etmekte.

Marka, son güncellemesi ile birlikte performans ve verimliliği arttıran bir yazılım yükseltmesini sunmakta. Bu sayede model kendisinden daha sonra çıkan daha güçlü modellerin seviyesini yakalamayı hedeflemekte. Bununla birlikte bu güncelleme uyarlanabilir süspansiyon tarafından tutun da şarj sistemine, Porsche İletişim Yönetimi teknolojisine kadar bir çok özelliğe geliştirmeler sunmakta.

Güncelleme ile uyarlanabilen havalı süspansiyonlu modellere yeni bir Smartlift işlevi eklenmekte. Bu sayede model yolculuğun belirli noktalarında aracın otomatik olarak kalkması için programlanabilmekte.

Şarj tarafından bir örnek vermek gerekirse eğer yeni gelen şarj planlayıcısı ile aracın şarjının bitmesine yakın aracın ulaşabileceği en yakın şarj istasyonunu navigasyon üzerinde gösterebilmekte.

Marka, arabanın uydu navigasyon kurulumu tarafında da geliştirmeler sunmakta. Bu gelişmeler sayesinde çevrimiçi bilgiler artık harita üzerinde görülebilmekte. Ayrıca istenmesi hâlinde artık Apple CarPlay kablosuz olarak kullanabilmekte.

Sonuç olarak Porsche Taycan kullanıcıları bir kısmından bahsettiğimiz bu güncellemeleri almak için yerel bayilerde ücretsiz bir şekilde randevu almaları gerekmekte.

“Yeni nesil Nissan Z nakliye esnasında görüntülendi” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version