Site icon Dijital Tekerlek

Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi’nde Porsche Taycan 4 Cross Turismo esintisi

Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi’nde Porsche Taycan 4 Cross Turismo esintisi 8

Doğuş Otomotiv markalarının dönüşümlü olarak yer aldıkları otomobil, teknoloji ve sanatı bir arada deneyimlemeye imkan tanıyan Doğuş Otomotiv Plus’ta gözler Porsche Taycan 4 Cross Turismo üzerinde. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Deneyim merkezinde sergilenen ilk Porsche özelliğine de sahip olan tamamen elektrikli Taycan 4 Cross Turismo; elektrikli bisiklet Porsche eBike ile kullanıcıların incelemesine sunuluyor. Kasım ayındaki konuğu Porsche olan Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi ile kullanıcılara yeni modellerin yanı sıra; gelecek, sürdürülebilirlik ve inovasyonla ilgili öngörüler sunuluyor. Bununla birlikte Galataport’ta yer alan deneyim merkezine gelen otomobil severler, Taycan 4 Cross Turismo modeli ile eBike elektrikli bisikletini de yakından inceleme fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca görevli olan uzman ekip tarafından Porsche dünyası ve modelleri hakkında detaylı bilgilere de kolaylıkla ulaşabilecekler.

Porsche Taycan 4 Cross Turismo detayları

Tamamen elektrikli olan model tasarımcıları tarafından “uçuş hattı” olarak ifade edilen sportif tavan hattıyla dikkatleri çekmeyi başarıyor. Bununla birlikte Cross Turismo’da ön ve arka tamponların köşelerinde ve eteklerde özel kapaklar bulunuyor. Bu unsurlar ile özel bir tasarıma sahip olan modelin taş sekmelerine karşı da ek bir korumaya sahip bir hale geliyor.

Teknik tarafta dört tekerlekten çekiş sistemi ve adaptif süspansiyon sistemi dört modelde standart olarak kullanıcılara sunuluyor. Bununla birlikte bu teknolojiler sayesinde model off-road koşullarında dahi yüksek performansından ödün vermiyor. Ayrıca diğer Taycan modelleri gibi Cross Turismo modeli de 800 volt değerinde olan bir mimariye sahip.

Porsche eBike

Elektrikli Taycan modelinden ilham alınarak geliştirilen, eBike da deneyim merkezinde ziyaretçilerini bekliyor. Bununla birlikte zamana meydan okuyan tasarımlarının yanı sıra güçlü ve sürdürülebilir teknolojisi ile bu e-bisikletler Taycan Cross Turismo modeli ile oldukça uyumlu. Karbon fiber bir gövdeye sahip olan bisikletlerde; shimanı motoa, fren sistemine ve süspansiyon kullanılıyor. Ayrıca Pedal Asistan sistemi ile e-bisiklet 25 km/s hıza ulaşabiliyor.

Son olarak Taycan 4 Cross Turismo ve Porsche eBike, 24 Kasım tarihine kadar Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

“Dayanıklı 4×4 SUV: Mazda CX-50 tanıtıldı!”

Exit mobile version