Site icon Dijital Tekerlek

Porsche müşterileri “Behind the Scenes” ile tüm detayları öğrenecekler!

Porsche müşterileri "Behind the Scenes" ile tüm detayları öğrenecekler! 4

2020 Porsche 911 Turbo

Porsche, koronavirüs nedeniyle üretime bir aydan uzun bir süre ara vermek zorunda kalmıştı. Üretime tekrar başlayan Alman otomobil üreticisi Porsche, müşterilerin tesislere gelemeyeceğini düşünerek yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. My Porsche uygulamasına eklenen “Behind the Scenes” (Sahne Arkası) fonksiyonu ile müşteriler, siparişlerinin nasıl üretildiğini görebiliyorlar.

2020 Porsche 911, 2020 Porsche 718 Cayman veya Boxter siparişlerinde geçerli olan uygulama gerçek zamanlı olarak çalışıyor.

Müşteriler siparişlerini anlık izleyebilecek!

Almanya Zuffenhausen’deki Porsche fabrikasının başkanı Christian Friedl, Behind the Scenes uygulaması ile müşterilerimize üretime yeniden başladığımızı göstermek istiyoruz. dedi.

“Ana fabrikamızda her gün son derece kişiselleştirilmiş ve büyüleyici spor otomobiller üretiyoruz. Bunun için motivasyon tüm dünyadaki müşterilerimiz tarafından sağlanmaktadır. Başarı faktörü, müşteri hayallerini mükemmellik ve tutku ile gerçekleştiren çalışanlarımızdır. Bu perde arkasındaki kavrayış bizim için bir yükümlülük oluşturuyor, ama aynı zamanda bir motivasyon kaynağı olarak da bize hizmet ediyor. “

Porsche Müşteri İlişkileri Başkan Yardımcısı Robert Ader, “Porsche, müşterilerine en başından beri son derece kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya inanıyor. Bu artık arabalarını bekledikleri süreyi de içeriyor.” diyor. “Müşterilerimiz artık bireysel olarak yapılandırılmış hayallerindeki arabalarının nasıl inşa edildiğini canlı olarak deneyimleyebilirler. Bu, beklenti duygusunu daha da artıracaktır. Bu uygulamayı önce altı pazarda başlatacağız ve hizmeti her gün daha da yaygınlaştıracağız.”

Behind the Scenes uygulaması şu anda ABD, Almanya, İngiltere, Kanada, İsviçre ve İspanya‘dan sipariş veren müşteriler için mevcut. Diğer ülkeler de çok yakında eklenecek listeye.

Porsche, üretim hattına zaten iki kamera kurdu, ancak kısa zaman içerisinde daha fazla ekipman kurmayı planlıyor. Üretim hattında Porsche’lerinin fotoğraflarını görmenin yanı sıra, müşterilere arabalarının hakkında “özel bilgiler” de verilecek. Ayrıca şu an için sadece ABD’de etkin hale gelen “Porsche Track Your Dream” (Porsche hayalini takip et) uygulaması ile de müşteriler fabrikadan çıkan otomobillerinin seyahat rotasını güncel olarak takip edebilecekler.

İlginizi Çekebilir: Porsche 2020 satış rakamlarını açıkladı

Exit mobile version