Site icon Dijital Tekerlek

Porsche Cayenne Platinum Edition resmi olarak tanıtıldı

Porsche SUV model ailesi Cayenne ailesine özel seri Porsche Cayenne Platinum Edition katılıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Alman otomobil üreticisinin SUV model ailesi Cayenne, özel bir seriye kavuşuyor: rafine ve dikkat çekici görünümlü, birçok özel ayrıntıyla daha da zenginleştirilen Cayenne Platinum Edition. Bununla birlikte özel model ismini sahip olduğu detaylardan alıyor.

Porsche Cayenne Platinum Edition tasarımı

Modelin tasarımına baktığımızda; ön hava girişindeki çıtalar, LED arka far şeridine entegre edilen Porsche yazısı, arkadaki model ismi ve yalnızca bu seriye özel saten platin boya ile kaplanan standart 21″ RS Spyder Design jantlar dikkatleri çekiyor. Bununla birlikte yukarıda da belirttiğimiz gibi modelin ismi, bu detaylar ile ortaya çıkıyor diyebiliriz.

Spor egzoz uçları ve siyah yan cam çıtaları da bu özel serinin sportif ve zarif görünümünü daha da vurgulayıcı hale getiriyor. Ayrıca beyaz ve siyah gibi opak renklerin yanı sıra; Jet Siyahı, Carrara Beyazı, Mahogany, Ay Işığı Mavisi gibi metalik renkler ve Tebeşir özel renk seçenekleri de kullanıcılara sunuluyor.

Aracın iç mekanında kullanıcıları, “Platinum Edition” logolu alüminyum kapı eşikleri bekliyor. Bununla birlikte iç tasarım tebeşir emniyet kemerleri, alüminyum- gümüş renkli kaplamalar ile tamamlanıyor. Modelin iç tasarımında ayrıca Porsche Dinamik Aydınlatma Sistemi (PDLS), panoramik tavan sistemi ve karartılan camlar, Bose® ses sistemi, ortam aydınlatması, sekiz yönlü deri spor koltuklar, ön ve arka koltuk başlıklarındaki Porsche arması ve gösterge panelindeki analog saat gibi detaylar gözlerden kaçmıyor.

Son olarak Porsche Satış ve Pazarlama Müdürü Selim Eskinazi özel serinin satışı ile ilgili olarak şu ifadeyi kullanıyor;

“Cayenne Platinum Edition modellerini Mayıs ayında Porsche Merkezleri’mizde satışa sunmayı planlıyoruz. Bu özel seri Cayenne, Cayenne E-Hibrid, Cayenne S modelleri ve bu modellerin Coupe versiyonları ile mevcut olacak.”

“Skoda Enyaq Coupe iV heyecan katmaya hazır!”

Exit mobile version