Site icon Dijital Tekerlek

Porsche Çalışanı Milyonlarca Dolar Çalmış!

Porsche Çalışanı Milyonlarca Dolar Çalmış! 1

Uzun süredir bir Porsche bayisinde satış temsilcisi olarak çalışan Shiraaz Sookralli Porsche müşterilerini dolandırarak kendine bir adet Rolls Royce almış.

ABD’nin Florida eyaletinde bulunan Champion Porche bayisinde çalışan Shiraaz Sookralli dolandırıcılığı ilk etapta borçlarını ödemek için kullanıyor. Bayinin ödemeleri aldığı bankada hesap açan çalışan müşterilere kendi hesap bilgilerini gönderiyor ve ödemelerin buraya yapılacağını bildiriyor.

Bu yöntemle 176.000 dolarlık borcunu ödeyen çalışan dolandırıcılıktan aldığı hevesle işlerini büyütüyor ve sahte otomobil satışları yapmaya başlıyor. Bu şekilde de 30 kişiye araç satışı gerçekleştiren vizyoner dolandırıcımız 3 milyon dolardan fazla para toplamış.

Savunmasında sadece borcunu ödemek için bu yönteme başvurduğunu söyleyen çalışan topladığı paranın 1 milyon dolarını partilerde yiyor. Geriye kalan 2 milyondan fazla parasıyla da kendine bir adet Rolls Royce satın alıyor.

Şu anlık 6.5 yıl hapis cezası aldığı belirtilen çalışanın hapis cezası uzayabilir.

Kendisinden uzun uzun bahsetmek istediğimiz vizyoner dolandırıcımız hakkında aklınızda kalanlar olursa yorumlarda tartışalım.

Exit mobile version