Site icon Dijital Tekerlek

Porsche 911 yeni iç tasarım kombinasyonları ile geliyor!

Porsche 911 yeni iç tasarım kombinasyonları ile geliyor! 4

Nisan ayının başlarında, Porsche’nin tasarım ekibi olan Porsche Exclusive Manufakturtarafından yüzlerce kişiselleştirilebilir seçeneği ile birlikte 2020 Model Porsche 911 Turbo S‘inlansmanı yapıldı. Lansmanda 911 Turbo S’in tanıtımından ziyade Porsche’nin özel tasarım bölümü olan Weissach Geliştirme Merkezi’nde oluşturulan yeni iç tasarım kombinasyonu, yüzlerce konfigüre alternatifleri ile Porsche 911 modellerinin görünüşüne hava kattı. 

Kullanılan malzemelerin ve renklerin özenle seçilmesiyle, kırmızı ve krem renginin birlikteliği eşsiz bir ambiyans yarattı. Bu güzel seçenek Porsche’nin 911 modellerinden 911 Carrera ve 911 Turbo için satın alınabilir şekilde olacak. 

Yeni paketin içeriğinde ön ve orta konsola üst düzey kaliteli deriler ekleniyor. Porsche Klasik ve Kişiselleştirme Başkanı Alexander Fabig, “Otomobillerini sonuna kadar özelleştirmek Porsche’nin köklü tarihi açısından önemli bir rol oynar.” dedi. Tüm Porsche modellerinin yüzde doksanı sahipleri tarafından kendileri için özel olacak şekilde kişiselleştirilmiş durumda, Dünyada müşterilerine teslim edilen tüm Porsche modellerinin yüzde yirmi beşi ise Porsche Exclusive Manufaktur’un elinden geçti. 

Yeni ekleyenecek “Leather Interior Exclusive Manufaktur” seçeneğiyle beraber otomobillerimizin içine yeni bir hava katılması planlanıyor. Bu paket içinde toplamda 700 adet kombin beraber sunulmuş olacak. İlk olarak 4 kombinasyonun müşterilerle buluşması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Elektrikli Porsche Taycan Turbo S ⚡️

Exit mobile version