Site icon Dijital Tekerlek

Polestar 3 tasarım detayları belli oldu!

Polestar 3 tasarım detayları belli oldu! 2

Cenevre Otomobil Fuarı’nın ertelenmesinden dolayı çoğu marka gibi Polestar da tanıtımlarını online yapmak zorunda kaldı. Precept konsept tasarımı ile rakiplerine göz dağı veren İsveçli üretici, Polestar 3 ve Precept konseptin detaylarını açıkladı.

İlginizi çekebilir: Polestar Tesla’ya Karşı Hamleler Yapıyor

Precept konsepti resmi kaynakların açıklamalarına göre Polestar 3 için kullanılacak. Yeni bir tasarım dili ile kullanıcılara hitap edecek olan İsveç marka, yeni SUV modeli ile bu tasarımı kullanmaya başlayacak.

Polestar 3 SUV olacak!

Görünenin aksine Polestar’ın yeni modeli bir SUV model olacak. Markanın tasarım patronu Maximilian Misson yaptığı açıklamada “Polestar SUV, Precept gövde tasarımına sahip olmayacak. Modelin bir SUV olmasını planlıyoruz” dedi.

Procept’in konseptinde bulunan iki radar sensörü, yüksek çözünürlüklü kamera ve yeni tasarım led farların Polestar 3’te bulunması bekleniyor. Konseptte bulunan 12.5 inçlik gösterge paneli ve 15 inçlik bilgi eğlence sisteminin de Polestar 3’te bulunması beklentiler arasında. Yeni tasarımı ile 2021’de karşımıza çıkacak olan Polestar SUV için Google ile de anlaşma yapılmış.

[ngg src=”galleries” ids=”13″ display=”basic_slideshow”]
Exit mobile version