Site icon Dijital Tekerlek

Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarına Katılmayacak!

Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarına Katılmayacak! 1

2020 Peugeot e-208

Her geçen gün markaların fuarlara olan ilgisi azalmaktadır. Cenevre’de gerçekleşecek olan Otomobil fuarına katılmayan marka belli oldu! Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarına Katılmayacak!

Kimi markalar, 2020 yılında düzenlenecek olan Paris Otomobil Fuarına katılmayacağını belirtirken kimisi de Cenevre Otomobil Fuarına katılmayacağını bildirdi. Dünya genelinde adını duyurmuş olan markaların bu tarz organizasyonlardan vazgeçmesi, alışmış olduğumuz fuarların sonunu getirecek gibi gözüküyor.

Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarında Olmayacak!

Yapılan araştırmalar sonucu Peugeot, Cenevre Otomobil Fuarı’na katılmayacağı belirlendi. Bundan ötürü diğer PSA Grubu markalarından Citroen ve Opel de muhtemelen Otomobil fuarına katılmayacak. Markaların bu otomobil fuarlarına katılmamasının en önemli sebebi de gerçekleştirilen bu fuarların fazlasınca masraflı oluşudur.

Cenevre otomobil fuarına katılmayacak tek marka Peugeot değil. Bu ay başında bir duyuru yapan Lamborghini markası da Cenevre Otomobil Fuarına katılmayacağını bildirdi. İtalyan üretici, yeni modellerini kendi bünyesinde düzenlediği özel etkinliklerle tanıtmayı tercih ettiğini aktardı.

Peugeot ve Lamborghini markaları dışında Audi ve Mercedes de New York Otomobil Fuarı’na katılmayacağını açıklarken, Volkswagen markası da Paris Otomobil Fuarında olmayacağını duyurmuştur.

Avrupa’nın ve dünyanın en önemli ve aynı zamanda en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Cenevre Otomobil Fuarı, her yıl 5 Mart ile 15 Mart tarihleri arasında üreticilerle otomobil severleri bir çatı altında buluşturmakta.

Markaların otomobil fuarına katılmayışıyla fuarların biraz daha düşüş göstereceği düşünülmektedir. Bir çok marka, farklı farklı fuarlara katılmayacağını açıklarken bu durum fuarları pek memnun etmemiştir. Her geçen gün fuar sayısının azalması ve markaların bu fuarlara katılmamasının asıl nedeninin, fuarlara katılımın çok maliyetli olduğu tespit edilmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Peugeot 2020 Hedefine Şimdiden Ulaştı


Exit mobile version