Site icon Dijital Tekerlek

Peki Bugatti Kamyon Üretiyor Olsaydı? Bugatti Hyper Truck

Peki Bugatti Kamyon Üretiyor Olsaydı? Bugatti Hyper Truck 1

Hepimizin çok iyi bildiği bazen dünyanın en pahalı otomobilini, bazen dünyanın en hızlı otomobilini üreten ve sadece şanslı birkaç kişiye hitap eden hiper otomobil üreticisi Bugatti kamyon üretiyor olsaydı nasıl bir tasarımı olurdu? Çinli Dongfeng Motor şirketinin tasarımcılarından Prathyush Devadas, Bugatti Hyper Truck konseptini tasarladı. Detaylarını birlikte inceleyelim.

Kamyonun kabin kısmı tamamen cam olarak düşünülmüş. Bugatti’nin ana tasarımından çok uzaklaşmamak için ön kısım “C” şeklinde tasarlanmış. Tekerlekler adeta birer hoparlör gibi 4er tane yerleştirilmiş ve tasarıma güzel bir katkısı olmuş diyebiliriz. Tam karşıdan bakınca çok da göze hitap eden bir tasarım olmasa da yan profilden çok iyi bir görünüme sahip.

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_slideshow”]

Yük kapasitesinin artması için römork kıvrımlı bir yapıyla tasarlanmış. Önde ve yan arka kısımda logoya yer veren tasarımcı kabinin hemen arkasına Bugatti HT model adını yerleştirerek görünümü biraz sadelikten uzaklaştırmaya çalışmış.

Gerçek hayatta Bugatti Hyper Truck tasarımını görebilmemizin pek de imkanı yok fakat bu gibi tasarımları incelemek gelecek hakkında küçük de olsa fikir sahibi olmamıza yardımcı oluyor.

Exit mobile version