Site icon Dijital Tekerlek

Bizden Hızlısı Çita: Paket Taxi

Bizden Hızlısı Çita: Paket Taxi 2

Güzel ülkemizde insan nüfusunun doğal olarak artması ve doğal olarak iş imkanlarının, çeşitliliğinin artmasıyla mesleklere olan rağbet de artmış durumda. Internet üzerinden alışveriş yapmanın oldukça yaygınlaştığı şu son yıllarda, internetten ürün satan şahısların ya da kurumların ürünlerini müşterilerine ulaştırmak için bir elçi 😊, bir …, bir kavram, bir lojistik hizmet lazımdı. Bunlardan biri de kurye dediğimiz lojistik hizmet birimi. Özellikle yemeğini evine getirtmek isteyen insanların sayısının artması, buna bağlı olarak internet üzerinden yemek siparişi yapılabilen yemek firmalarının sayısının artmasıyla da ortaya kurye ihtiyacı çıktı. Peki ben bunları neden anlatıyorum? Alt paragrafa buyrun.

Paket Taxi

Bahsini ettiğimiz bu firmalar zamanla büyümeye başladı ve büyüdükçe kuryelerle arası bozulmaya başladı. Misal, A firmasından yemek sipariş ediyorsunuz ve yemeğiniz gelmiyor veyahut A firmasısınız ve kuryeye ait motorunuz çalınıyor. Büyüyen ve gelişen bu gibi firmalara bir kahraman gerekiyordu.

Raşit Emir Süer ve Serkan Can ortaklığında başlatılan ve şanı “PAKET TAXI” diye anılan bu girişim, büyümekte olan firmanızın, kurumunuzun böylesine küçük şeylerle başınızı ağrıtmamak için başlarının ağrımasını göze alıyor. Helal olsun onlara… Hadi detaylıca anlatalım, aşağıda…

Paket Taxi

Hızlı teslim ‘fast delivery’ sloganıyla yola çıkan paket taxi, üstün teknolojik özelliklere sahip kurye hizmetiyle büyümekte olan firmaların lojistik açığını kapatıyor ve firmaların kendi ehilleri oldukları işle uğraşmalarına vesile oluyor. Yani diyor ki, ‘değerli A firması, B firması, sen git kendi işinle uğraş lojistik bizim işimiz. Yorma kendini bu kadar’. Tam donanımlı ve üst düzey sürüş yeteneğine sahip ekibiyle 7/24 siparişleri müşterilere ulaştırıyor.

Pusula ile araları çok iyi olan bu ekip, yön bulmada iyi oldukları gibi müşterilerin yolunu bulmada da çok iyiler. Ha, olası bir aksi durum oldu, hava koşulları kötüleşti, kurye arıza yaptı. Ne olacak? Paket taxinin B planı var. Olası aksi bir durumda hali hazırda bekleyen diğer kurye ekibi hızla olay yerine intikal ediyor ve müşteriler ile firmayı papaz etmemek için siparişleri hızlıca yetiştiriyor. Kendini kanıtlamış birçok firmayla işbirliği yapan paket taxi, yeni firmaları da aralarında görmeyi çok istiyor.

Ne girişim ama!

Exit mobile version