Site icon Dijital Tekerlek

ÖTV’siz Araba Satışıyla Otomobil Fiyatları Düşüyor: İşte Eylül Listesi!

ÖTV'siz Araba Satışıyla Otomobil Fiyatları Düşüyor: İşte Eylül Listesi!

ÖTV muafiyetiyle satılacak otomobiller, alıcıları için büyük bir fırsat yaratıyor. Koronavirüs pandemisinin getirdiği ekonomik sıkıntılar ve çip krizinin yol açtığı tedarik sorunları, otomobil fiyatlarını olumsuz etkiledi. Sıfır km otomobil sahibi olmak zorlaşırken, ikinci el otomobil fiyatları da bu durumdan nasibini aldı. Fakat artık dar ve orta gelirli vatandaşlar için araba sahibi olmak hayal olmaktan çıkıyor. ÖTV’siz araç satış kampanyasıyla ucuz otomobil sahibi olmanın yolları açılıyor.

Eylül Ayı ÖTV’siz Araba Listesi

Otomobil sahibi olmayı planlayanlar için büyük bir fırsat olan ÖTV’siz araç satışının Eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte Eylül ayının en çok beklenen ÖTV’siz otomobil fiyat listesi:

Bu fiyatlar, otomobil sektöründe birçok alıcıyı harekete geçireceğe benziyor.

Engelli Vatandaşlara Özel İndirimli Araçlar

Engelli vatandaşlar için ÖTV muafiyetiyle birlikte ek indirimli araç sahibi olma fırsatı da bulunuyor. Engelli bireyler için otomobil almak, hem ÖTV muafiyetiyle hem de ek indirimlerle daha erişilebilir hale geliyor. Ancak bu imkândan yararlanabilmek için engelli vatandaşların tam teşekküllü hastanelerden alacakları engellilik raporu büyük önem taşıyor. Bu rapor, indirimin oranını belirleyen en önemli kriterdir.

Exit mobile version