Site icon Dijital Tekerlek

Otomobil menziline sahip elektrikli bisiklet: Delfast The Prime 2.0

Otomobil menziline sahip elektrikli bisiklet: Delfast The Prime 2.0 6

394 Km menzile sahip Delfast The Prime 2.0, kullanıcılarına menzil olarak bir elektrikli bisikletten daha fazlasını sunuyor.

Delfast, yeni tanıttığı modeli The Prime 2.0’da da bizleri şaşırtmadı. Sınırları zorlayan bu modelde 3.3 KWh pil kullanıldı. Pil, kullanıcılarına orta hızlarda(14-21 Km/h) 394 km menzil sunuyor. Neredeyse bir elektrikli otomobil menzili sunan bisiklet 394 Km’lik menziliyle bizleri hayretlere düşürüyor. Yüksek hızlarda ise (45 Km/h) 160-240 km arasında bir menzil sağlıyor. Delfast firması adeta bizlere en son ne zaman şarj ettiğimizi unutturmayı planlıyor 😅.

Fotoğraflardan da görebildiğimiz üzere bisikletteki gelişmiş süspansiyon sistemi bizlere arazide bile mükemmel bir sürüş keyfi yaşatacağa benziyor. Hız sınırlarını kaldırdığı zaman 60 Km/h hıza çıkabilen bisiklet, bu yüksek hızda bile ön ve arka taraflarındaki disk sistemiyle güvenli ve kısa fren mesafesi sunuyor.

Arkasında 1.5 kW gücünde bir elektrik motoru yer alan bisiklet, görebileceğiniz üzere gelişmiş süspansiyon sistemlerine sahip ve lastikleriyle araziye de rahatlıkla girebiliyor. Aydınlatma ve ayna sistemleriyle de donatılan The Prime 2.0, birçok farklı özelleştirmeye de sahip. Sınırlar kaldırıldığı zaman tam 60 km/s hıza çıkabildiği aktarılan elektrikli bisiklet, bu hızda güvenli ve kısa mesafe duruş için ön ile arkada disk frenler kullanıyor.

Temmuz ayında satışa çıkması beklenen bisikletin fiyatı 5.199 dolardan başlıyor. Ülkemiz için bir hayli yüksek fiyata sahip olan bu bisiklet umarım bizim için hayal olmaktan çıkar🙏🏻😊.

👉🏻 Aston Martin AMB 001 ile motosiklet sektörüne girdi! 👈🏻

Exit mobile version