Site icon Dijital Tekerlek

Oto Yıkamada Sıradışı Girişim: OtoParlat 😯

Oto Yıkamada Sıradışı Girişim: OtoParlat 😯 5

Bir dakikanın bile büyük önem taşıdığı şu hayatımızda, yapılacak tonlarca işimizin arasında neden bir de araba yıkamaya zaman ayıralım? Özellikle su tasarrufunun öneminin arttığı şu devirde sanki su sadece bizimmiş gibi arabamızı neden gereksiz su harcayarak yıkayalım? Tüm bu sorulara cevap aradı OtoParlat ekibi ve müthiş bir girişim örneğiyle karşımıza çıktılar. 

OtoParlat, siz aracınızla herhangi bir yere gitmeden, anahtar bırakmadan aracınızı temizleyip parlatan Sanal Oto Yıkama firmasıdır. Yıkatmadan yıkamanın keyfini sen de yaşa sloganıyla yola çıkan firma, yazımızın başında sormuş olduğumuz sorulara çok iyi çalışmış olacak ki etkili bir girişim örneğinde bulunmuşlar. 

Anlat Bakalım Editör, OtoParlat Nasıl Çalışır?

Hemen anlatalım sayın okurumuz. Öncelikle akıllı telefonunuz varsa OtoParlat uygulamasını indirmenizi rica edeceğim. Ardından uygulamayi açtığınızda o sizi yönlendirecektir ama biz yine de kısa malumat verelim. Dilediğiniz tarih ve saatte randevu almaniza imkan veren bir alan var oradan randevunuzu oluşturuyorsunuz ve az önce belirttiğimiz gibi siz hiçbir yere gitmiyorsunuz, OtoParlat ayağınıza kadar geliyor. Ve tercihinize göre aracınızı yıkayıp patlatıyor 😚.

Tamam anladık zamanımızdan ve enerjiden tasarruf var, ama ben sadece kendimi düşünmüyorum, su tasarrufu da benim için önemli diyorsanız, bu sorunuza cevabı şu şekilde veriyor OtoParlat: “Aracınızı yüksek teknoloji ile üretilen solüsyonlarla temizliyoruz ve organik solüsyonumuz sayesinde araç başına 90 litre tasarruf sağlıyoruz”. Ayrıca parlatmaya adresinize gelen görevliler elektrikli bisikletleirini kullanıyorlar. Bundan iyi tasarruf örneği olur mu? Aracınız hem daha parlak görünecek hem zamanınızı boş yere öldürmemiş olacaksınız hem de yapılan 90 litrelik tasarrufla gelecek nesillere bir katkıda bulunacaksınız. Şimdilik Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Sarıyer ve Bakırköy’de hizmet veren OtoParlat, zamanla hizmet alanını arttırmayı planlıyor. 

Böyle girişimler oluyorsa bize de destek vermek düşer. Dileğimiz her zamanki gibi hayatımızı kolaylaştıracak, herşeyden tasarruf edebileceğimiz güzel çalışmaların yapılması.. Öyle değil mi Dijitaltekerlek sakinleri? 

Dijital Tekerlek | Instagram
Exit mobile version