Site icon Dijital Tekerlek

Oto Yıkamada Çevreci Devrim: YIKAA 🚿

Oto Yıkamada Çevreci Devrim: YIKAA 🚿 5

Yıkaa App

 Günlerin birbiri ardını hızla takip ettiği son yıllarda dünyamızda artan kirliliklerden dünyadaki canlı cansız herşey etkileniyor maalesef. Bunlardan birisi de hemen hemen her evin vazgeçilmezi olan arabalarımız🚗… Burada tabii ki çevrecilik dersi vermeyeceğiz ama bu haberimiz kirlenen arabalarımızı ilgilendiriyor. 

Zamanımız değerli ve bir dakika bile kaybetmek istemediğimizi düşünen YIKAA firma yetkilileri YIKAA adlı akıllı telefon uygulaması geliştirdiler. Teknolojinin verdiği güç ile sizlere çevre dostu ve susuz buharlı oto yıkama hizmeti ile kapınızda aracınızı yıkamak için harcadığınız zamanı size geri veriyoruz‘ cümleleri ile kendilerini tanıtan firma, hem çevre açısından hem de zaman tasarrufu açısından araç sahipleri için bulunmaz nimet olarak görünüyor. 

Kullanımı oldukça basit olan YIKAA uygulaması, sade ve kolayca anlaşılabilen bir arayüze sahip. YIKAA ile aracınızın plakasını, türünü ve aracın türüne göre belirlenen yıkama türlerini seçtikten sonra dilediğiniz tarihte ve saatte randevunuzu oluşturabiliyorsunuz. Uygulama bahsettiğimiz gibi zamandan kazanmanızın yanı sıra çevre dostu olması bizlerin böyle yerli girişimci firmalara destek vermemizin önemini bir kez daha vurguluyor. 

Böylesine çevreci ve zaman hassasiyetini önemseyen girişimci firmaların artması dileğiyle…🙏🏻 İyi okumalar 😊

Dijital Tekerlek | Twitter

Exit mobile version