Site icon Dijital Tekerlek

Orijinal Volkswagen Beetle Çinli EV olarak geri dönüyor

Orijinal Volkswagen Beetle Çinli EV olarak geri dönüyor 12

Efsanevi model Orijinal Volkswagen Beetle modeline benzeyen Great Wall Motors (GWM) tarafından üretilen modelin Şangay Otomobil Fuarında tanıtmayı hedeflemekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Marka neşeli ve yeni bir retro hatchback modeline odaklanmamızı tercih etmekte. Şimdilik modelin herhangi bir ismi bulunmamakta. Fakat modelin tasarımına baktığımız vakit akıllara direkt Orijinal Volkswagen Beetle modeli gelmekte. Çünkü gerçekten bu tasarım dilinin tek benzediği model Beetle modeli.

Elektrikli Orijinal Volkswagen Beetle benzerliğine sahip bir EV

Modelin Beetle modelinden en büyük farkı içten yanmalı, arkadan itişli bir güç aktarım sistemi yerine elektrikli bir motora sahip olması. Bununla birlikte model dışardan retro bir tasarıma sahip. Fakat modelin güç aktarma organı tarafında elektrikli bir güç aktarma organı bulunmakta.

Marka modelin sadece eğlenceli bir konsept olarak üretmediğini belirtmekte. Bununla birlikte marka açtığı anket ile birlikte çevrimiçi bir şekilde modele isim aramaya devam etmekte.

Yuvarlak silueti, krom detayları ve yumurta şeklindeki arka lambaları modelin nostalji tasarımını oldukça güzel bir şekilde tamamlamakta.

Modelin yuvarlak teması yan aynalarla devam etmekte. Bununla birlikte modelin iç tarafında da bu retro tasarım devam etmekte. Ayrıca modelin iç tarafında bilgi-eğlence sistemi haricinde geri kalan tasarım tamamen eski havaya sahip.

Son olarak tipik 2021 hatchback kabin tasarıma sahip olmayan modelin dikkatleri çekmesi oldukça normal görünmekte.

“Hyundai Santa Cruz hedefi net olan bir model” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version