Site icon Dijital Tekerlek

Ora Cat 01 satışa sunulmaya hazırlanıyor

Tamamen elektrikli bir hatchback modeli olan Ora Cat 01 Aralık ayından itibaren İngiltere pazarında satışa sunulacak. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

25.000 sterlinlik başlangıç fiyat etiketi ile pazara girecek olan modelin; direkt olarak Volkswagen ID.3 ile rekabet halinde bulunması bekleniyor. 4235 mm uzunluğa, 1825 mm genişliğe sahip olan modelin boyutları itibariyle de ID.3 ile oldukça yakın olması dikkat çekici.

Ora Cat 01 teknik özellikleri

Çinli otomobil üreticisi Great Wall tarafından üretilen model; 169 beygir güce, 250Nm tork değerine sahip bir elektrikli motora sahip. Bununla birlikte boyut olarak da oldukça küçük olan modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 3.8 saniye seviyesinde.

Batarya tarafında kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor. 48kWh ve 63kWh değerindeki pil paketi seçenekleri modelde mevcut. Bununla birlikte modelin büyük batarya ile kombin edilen versiyonu 420 kilometre menzile sahip. Ayrıca model sahip olduğu 80kW hızlı şarj desteği ile yalnızca 50 dakikada yüzde 80 oranında şarj olabiliyor. Bu sürenin 63kWh değerindeki pil için geçerli olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Otomobilin çevresinde bulunan 12 ultrasonik radar sensörü ile model oldukça kolay bir kullanımı kullanıcılara sunabiliyor. Ayrıca modelde verileri kullanabilen yarı otonom sürüş desteği de mevcut.

İç yaşam alanı

İç tarafa baktığımızda dikkatleri 10.25″ boyutundaki dijital gösterge paneli ile 10.25″ boyutundaki bilgi-eğlence sistemi çekiyor. Her iki ekranın tek bir panel içerisine oturtulmasıyla bütün bir tasarım bizleri bekliyor. Ayrıca modelin kablosuz güncelleme desteği ile; Apple CarPlay ve Android Auto desteğine de sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.

“Tesla daha ne kadar büyüyecek?”

Exit mobile version