Site icon Dijital Tekerlek

Opel, “Mokka Lansmanı İletişim Örgüsü”yle ödüle doydu!

Alman otomobil devi Opel, yeni yılı ödüllerle taçlandırmaya son gaz devam ediyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2021 yılında aldığı ödüller ile dikkatleri çeken Opel; 2022 yılında da şimdiden, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) tarafından dört ödüle layık görüldü. Bununla birlikte marka “Mokka iletişim Örgüsü” ile 13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin “Lansman Aktiviteleri”, “En İyi Influencer Odaklı Kampanya”, “Entegre Etkinlik Pazarlaması Kampanyaları” ve “Yaratıcı Pazarlama Uygulamaları” kategorilerinde dört ayrı ödüle layık görüldü.

2021 yılında yapılan ve büyük ses getiren lansmanı ile marka dört ödüle birden ulaşmayı başardı. Bununla birlikte kısa bir süre önce Marketing Türkiye’nin düzenlediği The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin “Binek Otomotiv” kategorisinde “Yılın En İtibarlı Markası” seçilmişti.

2022 yılında Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından düzenlenen etkinlik ile “Lansman Aktiviteleri” ödülüne; Opel Mokka lansmanı ile ulaştı. “Are You Mokka Enough?” ve “Normalin Dışındakiler video serileriyle de “En İyi Influencer Odaklı Kampanya” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ek olarak ise “Entegre Etkinlik Pazarlaması Kampanyaları” ve “Yaratıcı Pazarlama Uygulamaları” kategorilerinde de iki ayrı ödülün sahibi Opel oldu.

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği, doğrudan pazarlama sektörüne değer katmak, pazarın gelişmesini sağlamak ve bilinirlik yaratmak için faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Bununla birlikte düzenlenen 13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri, 46 ayrı kategoride düzenlendi. Ticari etkinliği yüksek, ölçülebilir ve sonuç getiren doğrudan pazarlama projelerinin rekabet ettiği yarışmaya; 2021 yılı içerisinde; “etkinlik”, “saha”, “dijital” kategorilerinde en başarılı ve dikkat çeken projeler başvuruda bulundu. Ayrıca 46 kategoride yapılan başvurular arasından da toplam 132 proje ödüle layık görüldü.

“Ferrari, 2022 Formula 1 aracı F1-75’i resmi olarak tanıttı!”

Exit mobile version