Site icon Dijital Tekerlek

Nissan Z Proto, Project Cars 3 içerisinde görüldü

Nissan Z Proto, Project Cars 3 içerisinde görüldü 11

Geçtiğimiz eylül ayında ortaya çıkan Nissan Z Proto modeli ile yeni gelişmeler mevcut. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yeni nesil Z spor otomobilinin erken bir prototipi olarak; Eylül ayında tanıtılan model sadece merakların ilgisini çekecek kadar ayrıntı paylaşmıştı.

Modelin motor tarafında ikiz turbo şarjlı V6 bir motorun yer alması dışında herhangi bir teknik veri paylaşılmamakta idi.

Nissan tarafının oldukça merak edilen performans makinesinin nihai potansiyelini Project Cars 3 oyunu ile birlikte görme şansına sahibiz. Bahsettiğimiz oyun içerisinde yer alab indirilebilir araba paketi ile adeta modelin teknik verilerine ulaşabilmekteyiz. Çünkü oyunda model 445 beygir güç ile oyunda yer almakta. Ayrıca söylentiler ile birlikte; 400 beygir güce sahip olan Infiniti Q60 Red Sport modelinde yer alan; 3.0 litrelik çift turbo şarjlı V6 kullanıldığına işaret etmekte.

Belirtmek gerekir ki; bu bilgiler yalnızca video oyunu içerisinden alındığı için bilgilerin doğruluğu kesinlikle net değil. Şüphesiz en net bilgiyi Nissan tarafından yapılacak resmi bir açıklama ile öğrenmemiz mümkün.

Son olarak belirtmek gerekir ki; oyun tarafından verilen verilerin doğru olması halinde gerçekten performans canavarı bir model bizi beklemekte. Diğer türlü olması halinde ise; oyun dünyasında güçlü bir araba sunma adına gücü rastgele seçilen bir hayali Süper Nissan Z Proto olma ihtimali mevcut.

Exit mobile version